Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir. Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak.

Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var, bazı olumsuzlukları başka türlü değerlendirebilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir.

Bir konu karşısında soğukkanlı ve dikkatli olmanız gerekebilir. Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam üzeri bir görüşme yapacak ve kendinizi huzurlu hissedeceksiniz. Bu görüşmede birçok konuda fikriniz değişebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız ve yeni şeyler öğrenmeniz için değişik seçeneklerle yüz yüze gelebilirsiniz. Bir konuyla ilgili bir kararsızlık yaşamanız söz konusu, temkinli davranmak isteyecek, yakınlarınıza danışacaksınız.

15 Ekim 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 15 Ekim saat 14:05-7 Aralık saat 22:41 tarihleri arasında Mars-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç sizin çevreniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili meseleleri ve  hedeflerinizi bir an önce yürürlüğe koyma arzunuzu işaret etse de, enerjinizi mutlaka doğru biçimde kullanmak, kendinize de fazla yüklenmemek gerekir. Tamam özen gösteririz. Sağlam ve güvenli olsun diye titizleniriz. Fakat bunu dozunu iyi ayarlayınız. Her şey sizin istediğiniz gibi olmadığında, geciktiğinde, en ufak bir meseleyi gözümüzde büyütmeyin.  Organize ve planlamada bulunun. Çevresel şartları ve ilişkilere dikkat edin.  Çünkü siz sinirli ve aşırı titiz olursanız stres altına girersiniz. Bu stres önce çevrenizdekilerle aranızda sorunlara yol açar.  Kardeş-yakın akraba-komşular  ve onlarla ilgili sorumluluklar gündemimizde yer alabilir. Ancak siz de önemlisiniz. Bunu unutmayın. Bu dönemde, bazı kişilerle aranızda fikirsel ve hedef anlamında farklılıklar oluşabilir. Bunları da sakince ele almak gerekiyor. Olumsuz düşünmek, kaygılı olmak, her şeyi didiklemek yanlıştır.

15 Ekim 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün . Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızla ilgili, sınırlarınızı genişletmek isteyişinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

15 Ekim 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz. Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Kaynaklarınızı, sahip olduğunuz şeyleri ve belli özelliklerinizi en iyi şekilde kullanabilir ve bir plan(hangi bölüm, hangi yol, hangi ev, hangi iş, araba, benzin veya nakit kontrolü v.b) dahilinde ilerleyebilirsiniz. Bu planlama konusunda hazırlık yapmamanız ise, bazı alanlarda veya konularda hazırlıksız yakalanmanıza veya işlerin istediğiniz gibi gitmemesine neden olabilir.

15 Ekim 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konuların hayatınıza girdiği süreçler canlılık kazanıyor. Bu konudaki beklentilerinizi büyütecek, akademi alanda yapabileceğiniz yeniliklere odaklanacaksınız. Neyse ki belirsizlik yaratan gelişmeleri aşmaktasınız. Yeni bağlantılar kurabilir, değişik kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hayata daha kabullenici gözlerle bakacaksınız.

15 Ekim 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Adam... Yakın çevrenizde mükemmel arkadaşlıklar başlatarak popüler olacaksınız. Size ihtiyaç duyan insanları geri çevirmeyin.

15 Ekim 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

15 Ekim 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 05' 06" R
Ay
İkizler
16° 48' 08" R
Merkür
Başak
25° 01' 30" R
Venüs
Akrep
00° 38' 47" R
Mars
Yengeç
10° 53' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 57"
Satürn
Balık
14° 52' 07"
Uranüs
Boğa
27° 03' 24"
Neptün
Balık
28° 26' 33"
Plüton
Oğlak
29° 43' 18"
Chiron
Koç
22° 09' 04"
Lilith
Terazi
09° 33' 10"
True Node
Koç
06° 39' 13"
Son Güncelleme : 23/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>