Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk hayatınızda bugün, tutku ve heyecan dolu anlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki bağ güçlenecek ve romantik anlar sizi bekliyor. Bekar Yengeçler ise, yeni tanışmalar ve romantik fırsatlarla dolu bir gün geçirebilirler. Açık olun ve yeni ilişkilere yelken açmaktan korkmayın; kalbinizin sesini dinleyin ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.

İş hayatınızda bugün, enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacak. Yeni projelere başlayabilir ve hedeflerinize ulaşmak için gereken adımları atabilirsiniz. Ancak, iletişimde dikkatli olmanız önemli. Net ve anlaşılır bir şekilde konuşarak, olası yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz.

Maddi konularda bugün, harcamalarınızı kontrol altında tutmanız ve bütçenizi dikkatli bir şekilde yönetmeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalardan kaçınarak, tasarruf yapabilir ve finansal durumunuzu güçlendirebilirsiniz. Borçlanmaktan kaçınmanız ve yatırımlarınızı dikkatli bir şekilde değerlendirmeniz önemli. Uzun vadeli planlar yaparak, maddi güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Radikal kararlar almak için fırsatlar doğabilir; kariyerinizi yeniden şekillendirmek için geçmiş deneyimlerinizi dikkate almalısınız. Mevcut işinizde iyileştirmeler yapmanın yollarını arayabilir veya yeni işbirlikleri kurabilirsiniz. Ailevi ve mali konular üzerindeki etkileri düşünerek, otorite figürleriyle çatışmalardan kaçınmanızda fayda var.

17 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda daha istikrarlı ve dengeli hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir ve ilişkilerinizde derinleşme yaşanabilir. İş hayatınızda ise dikkatinizi detaylara vermek ve planlı hareket etmek önemli olabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumayı unutmayın. Hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın en iddialı Dolunay’ı gerçekleşiyor. Evli olan Yengeç burçları eş ailesi ile sorun yaşayabilir, maddi kaygılar gündeme gelebilir. Bazı duygularındaki aşırılığa nasıl son vermen gerektiğine dair yakın bir dostunun yardımını isteyebilirsin. Dişlerinle ilgili hassasiyet yaşayabilirsin. Çok soğuk ve çok sıcak içecek tüketmemeye özen göstermelisin.

17 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde sorumluluklar almanız gerekebilir. Partnerinizle ya daortağınızla yapacağınız ciddi konuşmalar, ilişkinizin sağlamlaşmasına katkı sağlar. Kelime seçimlerinizi ve beklentilerinizi buna zemin oluşturacak şekilde düzenlemeye özen gösterin. 

17 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden yardım alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir. İşlerinizde kısmetli olabilirsiniz. Yine de sıkışıklıklar olabilir.

17 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İradeyi inat meselesine çevirmemek hususunda dengeyi bulmanız önemli. İş yerinizdekilerle tartışmaktan kaçının. Düşünerek alınmış kararları uygulayın.

17 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenlerden alacak olduğunuz etkiden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Kendinizi fazlasıyla keyifli hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

17 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, Ay bugün itibar ve sorumluluklar alanınızda yer alıyor, bu da önceliklerinizi güçlendiriyor veya hırslarınızı keskinleştiriyor. Bu geçiş size hedeflerinizi hatırlatıyor. Yine de, bugün rahatlamak ve basit aktivitelerden keyif almak arzusu her zamankinden daha güçlü. Güneş ve Juno'nun ev ve aile alanınızdaki birleşimiyle, şu anda ailenizle barış yapmaya ya da ev ortamınıza bir uyum ve denge hissi getirmeye kararlı olabilirsiniz. Dengesizliklere biraz daha duyarlısınız, ancak neyse ki, sorunlu alanları düzeltmek için harekete geçmek istiyorsunuz. Şu anda arabuluculuk yapıyor veya uzlaştırıcı bir rol üstleniyor olabilirsiniz. Bir anlaşmaya varmak veya birisiyle bir sorunu çözmek için iyi bir zaman.

17 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylar çok hızlı şekilde ilerliyor. Gecikmeler sona erdi artık, her şey bir anda oluyor. Samimileşen bir ilişki var hayatında. Affedici olursan eğer yaşadığın bir uzlaşmazlığın da olumlu çözümü var. Parlak yeni fikirler ve ilham zamanı senin için. Bir durumdaki gerçeği lütfen gör artık.

17 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

17 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugünhayatınızda be aile hayatınızı da etkileyen önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin!

17 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Bugün işinizle ilgili konularda güçlükler çıkabilir. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Başkalarını tenkit edecek, tartışmalara yol açacak yerde kendi yanlışlarınızı düzeltmeye bakın. Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz var. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve beslenme şekillerinden bir süreliğine uzak durun.

17 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 46" R
Ay
Yengeç
11° 32' 39" R
Merkür
Akrep
14° 00' 14" R
Venüs
Yay
06° 01' 58" R
Mars
Yengeç
25° 14' 60" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 59"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>