Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evliliğin kutsal bir kurum olduğu görüşünü paylaşıyorsunuz. Ama kutsanmış kurumlarla ilişkiden kaçınıyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin gizli evlilik isteği sizi üzüyor.

Yaratıcısınız. İş dünyasının tüm kurallarını yadsıyorsunuz. Boğaz tokluğu karşılığında geçen ömreyaşamı denmesi, sizde aşağılanmışlık hissi uyandırıyor. İş hayatınızda kronik bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor.

Sürekli bir para krizi içindesiniz. Bugün elinize geçen paranın yarınla ilişkisini anlayamıyor, bu ilişkiyi kuramıyorsunuz. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi kurtarıyor.

Sıkıntılarınızdan kurtulmanız için size yardımcı olmaya çalışan yakınlarınıza karşı olan tavırlarınızda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız üzerinde büyük krediniz var. Bazı olumsuz davranışlarla bunu tüketiyorsunuz. Kendinize eskiden beri bağladığınız büyük umutlar hedefine bir türlü ulaşmıyor, umudu yitirmek üzeresiniz. Yakın bir dostunuzla yaptığınız küçük birortaklığında uğradığınız zarar, çevrenizde arkadaşınızın size ihaneti olarak yorumlanıyor. Siz bu yoruma asla katılmayacak gibi görünüyorsunuz.

17 Haziran 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  yeni haftamız saat 04:18 Ay-Terazi geçiş etkinliğiyle başlıyor. Saygınlığa, huzura kaliteye verdiğiniz önemin göstergesidir. Birilerinin ev veya dış ortamlarda sizi rahatsız etmesinden, huzurunuzu kaçırmasından hiç hoşlanmazsınız. Evinizi, ailenizi, aşkı, parayı, konforlu yaşamı arzularsınız. Eğer bir problem söz konusu olursa, bunun üzerinde konuşurken, karşı tarafı suçlamaktan çekinirsiniz. Çünkü bilirsiniz ki,uzayacak, huzursuzluk çıkacak. Onun için, nezaketli davranmaya çalışırsınız. Genelde sevdiklerinizle ilgilenmeye, onlara yardımcı olmaya, sempatik davranmaya çalışırsınız.

17 Haziran 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bilinçaltınızı pozitif bir biçimde etkiliyor. Sezgilerinizin doğru çıkması yüzünden, çevrenizdeki bir çok olayı kısa sürede çözümleyebiliyorsunuz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyacağınız bir gün. Partnerinizin de ise destek vermesini isteyebilir ve bu konuda kapris yapabilirsiniz. Bugün ayak sağlığınız önemli.

17 Haziran 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınıza ya da maddi durumunuz ilişkin bazı konuları olduğundan fazla büyütmemeli ve kararlı şekilde ele alarak, hayatınızdan sonsuza dek uzaklaştırmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, kaynaklarınızı ve yaratıcılığınızı kullanarak sizi zorlayan, önünüzde duran ne varsa diz çöktürmek ve ilerlemek(iş, aşk, sağlık v.b) isteyeceksiniz. Bu esnada, çevrenizden de destek alabilir ve bu istek ya da arzularınızın köklü bir geçmişi olduğunu ve çok uzun yıllar öncesinden geldiğini fark edebilirsiniz.

17 Haziran 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde aldığınız sorumluluklara rağmen olumlu bir atmosfer içindesiniz. Acil çözüm bekleyen konular ve yakınlarla ilişkileri yapıcı biçimde yöneteceksiniz. Aynı zamanda eldeki kaynakların kullanımı konusunda oldukça temkinli kararlar almaktasınız. Yaratıcı konularda ise size ilham veren gelişmelere yakın durun. Spekülatif girişimlerinizde dikkatli olun.

17 Haziran 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Barış... Kaçmaktan usandığınız günü fırsat bilen küs olduğunuz kişiler gönlünüzü almak için ellerinden geleni yapabilirler, dayanamayıp affetmeniz çok olasıdır.

17 Haziran 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

17 Haziran 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 43' 03" R
Ay
Yengeç
09° 02' 36" R
Merkür
Başak
28° 06' 10" R
Venüs
Akrep
02° 40' 36" R
Mars
Yengeç
11° 48' 12" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
14° 44' 59"
Uranüs
Boğa
27° 01' 33"
Neptün
Balık
28° 23' 47"
Plüton
Oğlak
29° 42' 30"
Chiron
Koç
22° 04' 51"
Lilith
Terazi
09° 44' 15"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 25/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>