Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor.

Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor. Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlık yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz.

Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir. Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız.

Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor. Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir. Önümüzdeki günlerde kendinize zaman ayırmalı, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmelisiniz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz.

12 Haziran 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz iki önemli enerji etkinliğinde geçecek. Saat 01:08 Venüs-Pluto karşıtlığı en yoğun şekilde ilişkimizle alakalı konularda zorlayabilir. Bir yandan şefkat, güven ve  sahiplenilmek istiyoruz. Diğer yandan anlaşmazlıklar nedeniyle sıkıntılıyız. Şöyle bir düşünüyoruz. -Nedir bu hal,  neden anlaşamıyoruz, şu iki günlük dünyada nedir paylaşamadığımız diye iç geçiriyoruz. Bir şeyleri düzeltmeye çalışsak bile, sanki gün geçtikçe daha fazla koptuğumuzu düşünüyoruz. Şöyle diyoruz içimizden. -Diyelim ki sen kazandın bu savaşta. Belki de ben. Peki bunun bize ne faydası var? O zaman bugün her ikiniz de oturup ilişkinizi gözden geçiriniz.  Eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız problemlerin el birliğiyle giderilmemesi mümkün değildir dostlarım.

12 Haziran 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkla cinselliği karıştırdığınız bir dönemdesiniz. Bugün, geçici heveslere dikkat etmelisiniz. Venüs burcunuzda ilerliyor.. Bugün gizli macera yaşama isteğinize engel koymalısınız. İhtiyacınız olan; sizi engellemeyecek ve yapacağınız işlerde pürüz çıkarmayacak güçlü bir ortak. Beraberlikleri olanlar için, enerji dolu bir gün.

12 Haziran 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir neden özgürlüğünüzü kısıtlayamaz. Kibarca özür dilemeli ve yolunuzda ilerlemelisiniz. Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir. Açık olmanız değişim getirse de, ortalık yatıştığında daha güçlü pozisyonda olmanızı sağlayacaktır. İnançlarınıza bağlı kalmalı ve amaçlarınızın peşinden gitmelisiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var. Sonunda, belli bir proje, macera ya da girişim hakkında daha adil ve yenilikçi fikirlere sahip olabilir ve belli işaretleri yanlış yorumlamayı ya da ufuk çizgisini tahmin etmeye çalışmayı bırakabilirsiniz. Bunun dışında, eğer gerçekten olumlu düşünüyor ya da huzuru sağlamak istiyor olsanız bile, kendinizi bir an da ciddi olmayan sözler söylerken bulursanız, karşınızdaki kişiler daha da ilgisiz ya da sizin hiç ilgilenmeyeceğiniz şekilde konuşmaya başlayabilirler benden uyarması Niobe'ce.

12 Haziran 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal alanda sizi endişeli kılan gelişmeler var. Kontrol edemediğiniz giderlerin artması ile yeni önlemler paketi uygulamalısınız. Çalışma kapasiteniz sizi yoracak boyutta olmasına rağmen geri planda kalarak çokçıkaracak durumdasınız. Çocuklarınızla ilgili sorumlulukların sizi duygusal olarak zorladığı bu dönem sabırlı olmakta fayda var.

12 Haziran 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Beklediğiniz mali destek sizi tatmin etmeyebilir. Ancak gün içinde alacağınız bir haber yarın için yeşil ışık yakacak.

12 Haziran 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

12 Haziran 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 47' 35" R
Ay
Yengeç
10° 02' 46" R
Merkür
Başak
28° 14' 41" R
Venüs
Akrep
02° 46' 14" R
Mars
Yengeç
11° 50' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 01" R
Satürn
Balık
14° 44' 39"
Uranüs
Boğa
27° 01' 28"
Neptün
Balık
28° 23' 40"
Plüton
Oğlak
29° 42' 27"
Chiron
Koç
22° 04' 39"
Lilith
Terazi
09° 44' 46"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 25/09/2024 12:11

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>