Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi son derece güçlü hissedeceğiniz ve duygusal olarak sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hoşunuza gidecek bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve bugün duygularınız son derece sıcak olacaktır. Sevdiğiniz insanla güzel faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve ilginç ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceksiniz ve duygusal konularda yeni girişimlerde bulunabileceksiniz.

İş yaşamınızda çalıştığınız konuları net olarak ele alabileceksiniz ve en sıkıcı işleri bile zevkli hale getirebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır.Zihinsel aktiviteniz olumlu olacaktır ve bir çok konuyu aynı anda ele alabileceksiniz. Ancak temkinli olmayı ve detaylara dikkat etmeyi daha çok önemsemelisiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve harcamalarınzıa çok fazla dikket etmeyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz kişi için yada özel zevkleriniz için çeşitli masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

İçinizden geldiği gibi davranmak arzusundasınız. Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz. Küçük bazı sürprizler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için bir çok açıdan dengeli bir gün olacaktır. İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Kendinizi bir çok açıdan dengeli hissedeceksiniz ve kararlarınızda iradeli davranacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya yönlendirebiliyorsunuz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz.

2 Mayıs 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 14:14  itibariyle yöneticiniz Ay ile Güneş arasında meydana gelecek sondördün etkisi altında güne uyanmaktayız. Bu oluşumun sizler açısından anlamı varılacak hedefleriniz, yapmayı düşündüğünüz yenilikler ve girişimler konusunda bir başka insanla işbirliği içine girerek kendinizi güvence altına almak veya tam tersine yürümeyen, artık sürdürülmesi mümkün olmayan bir ortaklığı sonlandırmak anlamındadır. Bu bakış açınız kimileri tarafından gayet normal bulunabilir, bazı kişiler sizi çıkarlarınıza düşkün olmakla suçlayabilir, bir kısmı ise dikkatli olmanızı söyleyebilir. Ancak burada önemli olan sizin kazancınız ve kaybınızdır.

2 Mayıs 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaliteli beraberliklerden yana olduğunuz için, gireceğiniz ortamları da, ona göre seçiyorsunuz. Bugün, Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Paylaşımlarınız gittikçe artarak, motivasyon gücünüzü arttırıyor. Zıt burcunuzdaki Plüton, derin sezgilerinizin açığa çıkmasına neden olacaktır.

1 Mayıs 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ekonomik anlamda sizi bağlayan pek çok pürüz söz konusu. Ortak kaynakların kullanımı konusunda stresleri artarken, duygusal paylaşımlarda, yakın bağlarda sorunlar yaşanabilir. Dışsal etkilerden korunmak adına esnek olmalı, finansal alanda risk almaktan kaçınmalısınız. Kariyerle ilgili ortak çalışmalar, fazladan alınacak sorumluluklar öne çıkacak.

2 Mayıs 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Kararlılığınız sayesinde işlerinizi bitireceksiniz. Size olan ilgi ve sevgi her geçen gün artmakta. Bunu değerlendirin.

2 Mayıs 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili olarak olumlu etkilerle karşılaşacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar, faaliyetlerinizi yakından takip edebilirler ama gözlerin üzerinizde olması, sizi strese sokmak yerine, motivasyon etkisi yaratabilir.

2 Mayıs 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
03° 17' 21" R
Ay
Yengeç
16° 34' 49" R
Merkür
Başak
29° 10' 29" R
Venüs
Akrep
03° 23' 14" R
Mars
Yengeç
12° 07' 15" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 23" R
Satürn
Balık
14° 42' 31"
Uranüs
Boğa
27° 00' 53"
Neptün
Balık
28° 22' 49"
Plüton
Oğlak
29° 42' 14"
Chiron
Koç
22° 03' 22"
Lilith
Terazi
09° 48' 08"
True Node
Koç
06° 39' 16"
Son Güncelleme : 26/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>