Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkinizin iyice monotonlaşması sizi böyle bir arayışa sürükledi. Bazı şeyleri yalnız başınıza yapmak isteyecek, kafanızı dinlendirmek için bulunduğunuz şehirden uzaklaşmayı bile düşüneceksiniz.

İhmallerinizarkadaşlarınızın gözünden kaçmıyor. Kendinizi bitkin hissediyorsanız, bir kaç gün izin alsanız daha iyi olur. Bugün sizin için pek verimli geçmeyecek.

Bir alacağınızı tam olarak tahsil edememenin sıkıntısını yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün ödemelerle meşgul olabilir, elinize geçen paranın büyük kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Dostlarınız olduğu kadar, arkanızdan konuşanların sayısı da epey yüksek. Onları tanımaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bugün de biraz tembel hissedebilirsiniz. Bu durum daha devam ederse bir doktora görünmek iyi fikir olabilir. Çevrenizde size çok değer veren insanlar var. Bu insanların kıymetini bilmelisiniz. Her alanda size yardımcı olmak istiyorlar. Bugün bir arkadaşınız uzak yollardan gelip sizi ziyaret edebilir ya da bunun haberini verebilir. Bu habere çok sevineceksiniz ve hemen harekete geçmek isteyeceksiniz.

23 Şubat 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  Pazar günümüz, Jüpiter denetimindeki Ay-Yay burcu seyri ile başlayacak.  Bizi sınırlayabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceğiz. Yengeç gibi kabuğu içinde güvenli yaşamaktan hoşlanan kişiler için bu ne de güzel bir rahatlamadır. Ancak ayrıntılara girmeden, durumları bir bütün çerçevesi içinde görmeyi kabul etmeyi unutmamalıdırlar. Günlük aktivitenin sizler açısından bir başka güzel tarafı, kendinizi bir adım atmaya ve yeni bir karar almaya hazır hissetmenizdir. Bu karar aşamasında dikkatiniz bütünüyle kendinize yönelebilir. İş hayatındaki durumunuz, ilişkinizin yaşamınızdaki önemi, belki yalnızlığınıza bulacağınız bir çözüm veya sağlığınızla alakalı kararlarınız. Hangisi olursa olsun Jüpiter denetimindeki Ay günlerinde en önemli olgu kendimizi güçlü hissetmek arzusudur.   Saat 06:26 Ay-Uranüs olumlu görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor.   Saat 20:11 Güneş-Neptün kavuşumu, Neptün Balık burcu geçişinin etkilerini tümüyle hatırlamamızı sağlıyor. Sizi farklı bir dünyaya çekerken, vizyon oluşturmanız, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için teşvik ediyor. Bazılarınız, hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere merak salabilir, kimileri,   farklı inanışları ve kültürleri incelemek isteyebilir. Başka bir şehir, ülkeye yerleşmek rüyanız gerçeğe dönüşebilir. Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Bu kavuşum,  maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı da arzulayabilir.   Pazar gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

23 Şubat 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Öğle saatlerinden sonrabirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz. Yakın dostlarınızın etkisini inkar etmemelisiniz. Partneriniz de bu konuda hemfikir.

23 Şubat 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işaretleri doğru okuyabilirseniz olaylara farklı gözle veya yeni bir bakış açısıyla yaklaşabilir ve şu ana kadar doğru gibi görünen olayların, fikirlerin veya tezlerin uygulanabilir olmadığını fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanların kendi sorunları dışında şeylere ilgi göstermedikleri bir dönemde olmamıza rağmen, günün gelişmeleri biraz girişimde bulunulması ve duyulma gayreti içerisine girilmesi durumunda sürpriz sonuçlar elde edebileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Şubat 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENTELLEKTÜEL çalışmalar içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Bugün şartları en güzel şekilde kullanacaksınız.

23 Şubat 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile kavramının ön planda olacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Ailenizle olan ilişkilerinizin rayında gitmesi, bugün size güvenlik ve huzur duygularını yaşatacak en büyük etmen olabilir. Onlarla paylaştığınız hatıralara da gömülebilirsiniz.

23 Şubat 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 22" R
Ay
Boğa
19° 30' 09" R
Merkür
Başak
21° 25' 42" R
Venüs
Terazi
28° 17' 08" R
Mars
Yengeç
09° 49' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 38"
Satürn
Balık
15° 00' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 53"
Lilith
Terazi
09° 20' 18"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>