Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok geleceğe yönelik planları sevdiğiniz kişiyle birlikte yapabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte düşünebilir, birlikte kararlar verebilir ve birlikte harekete geçebilirsiniz. Yaşayacağınız bazı küçük olaylar sizi heyecanlandırıcı nitelikte olacaktır. Tam olarak fikir birliğine varamadığınız konuları gözünüzde büyütme eğilimine girebileceğinizden bu konuda dikkatli olmalısınız.

İş yaşamınızda daha çok çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz ve işbirliklerine gidebileceğiniz bir gündesiniz. Projelerinizi netleştirebilir ve akılcı bazı planlar yapabilirsiniz. Alacağınız kararlar genel anlamda sizin için verimli ve net olacaktır. Uygulamaya başlayacağınızprojelerinizde dikkatli davramalı ve detayları iyi incelemelisiniz. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz.

Maddi konularda iki ayrı mesele üzerinde yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Harcamalarınızda bir artış söz konusu olurken gelirlerinizde de doğru orantılı olarak artış olacaktır. Ancak kararsız kalacağınız bazı noktalar bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabilecektir. Maddi konularda kararlı bir tutum izlemeli ve kısa vadede size gelir getireceğine inandığınız çalışmalardan uzak durmalısınız.

Bugün yapacağınız her türlü anlaşmada dikkatli davranın , özellikle gizli yada açık düşmanlıklar görme tehlikeniz olabilecektir. Olumlu işbirlikleri size kazanç getirecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda ikili ilişkilerinizde hareketliliğin olacağı ve bu konularda yoğunlaşmalar yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün ilginç anlaşmalar yapabileceğiniz gibi çeşitli anlaşmazlıklarda yaşayabilirsiniz. İşbirliklerine katılabilir ve bu anlamda size faydalı olacak çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün bireysel çalışmalardan çok grup çalışmaları yapmaya daha yatkın olacaksınız.

25 Aralık 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:33 Mars-Uranüs karşıtlık etkisi altında güne adım atıyoruz. Bir yanıyla ev içindeki, ailedeki huzursuzluğu yükseltiyor  diğer yanıyla her şeye isyan halindeyiz. İdare etmeye çalışıyoruz. Fakat şu andaki mevcutkonumu, otoritelerle ilişkimiz, dış dünya ile temasımız bir hayli gergin. Bugün bir şeyleri kendi akışına bırakınız.

25 Aralık 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.. Enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Özellikleyaşamınızda yenilikler gerekebilir fakat sizin bu olaylara tepkili davranmaktan çok, ılımlı yaklaşmalısınız.

25 Aralık 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerleme hedeflerinizde veya planlarınızda ciddi olduğunuzu göstermeniz gerekebilir. Zira bazı kişiler sözlerinizi önemsiyorlar. Özgün işlerle ilgilenebilir veya farklı kültür ve gelenekleri tanımanızı sağlayacak aktivitelere katılabilir ya da alışık olmadığınız yerlerde zaman geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konulara yüzeysel yaklaşmak, bazılarını ise gereğinden fazla ciddiye almak problemlere neden olabilir. Olaylara detaycı yaklaşılması, ortaya çıkacak olan yeni bilgiler ışığında pozisyon belirlenmesi ve en önemlisi sabırlı olunması şart! Ortaya çıkabilecek bilgiler veya alınan haberler hızla müdahale etmeyi değil, strateji uygulamayı gerektirebilir.

25 Aralık 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde başlayan hareketli koşullar size çok fazla yük getirmekte. Olumlu açıdan bakıldığında sürüncemede kalan işleri toparlamak için bu bir fırsat olabilir. Yeni düzenlemelere gitmeden önce bir kez daha düşünmekte yarar var. Özellikle taşınma problemleriniz varsa acele etmeyin. Özel hayatınızda sorunları masaya yatırmak, daha fazla fedakarlık yapmak gerekiyor.

25 Aralık 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEKLERİNİZİ gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor. Güçlü kişilerle karşılaşabilirsiniz. İdeallere odaklanacaksınız..

25 Aralık 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz.

25 Aralık 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 05' 59" R
Ay
İkizler
02° 48' 36" R
Merkür
Başak
23° 09' 26" R
Venüs
Terazi
29° 25' 10" R
Mars
Yengeç
10° 20' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 45"
Satürn
Balık
14° 56' 28"
Uranüs
Boğa
27° 04' 27"
Neptün
Balık
28° 28' 13"
Plüton
Oğlak
29° 43' 50"
Chiron
Koç
22° 11' 35"
Lilith
Terazi
09° 26' 29"
True Node
Koç
06° 38' 48"
Son Güncelleme : 22/09/2024 18:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>