Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsınız, ama bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyor olabilirsiniz. Sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor.

Üretken birisiniz, ama bu anlamda destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Yakında kısmen düzelme içine gireceksiniz.

Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışarak boşuna zaman kaybetmemek için, bugünlerde doğru seçimler yapmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamından artık iyice bunalmış gibisiniz. Daha dinlenir bir yaşam, daha sade ilişkiler arayışı içindesiniz. Fikrinizi pay etmek istediğiniz dostlarla bugünlerde karşılaşabilirsiniz. Gelecek günler içinde bir iki küçük probleminiz olabilir. Vazgeçtiğiniz bir şey, şu günlerde kıymete binmiş gibi.

25 Haziran 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:24-10:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  İlişkiniz veyaortaklıklarında, normalde üstünde bile durulmayan meselelerin gözünüzde büyümesine neden olabilir. Oysaki yapılması gereken ilişkiyi kendi içinde rahat bırakmaktır.

25 Haziran 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. Yakın ilişkilerinizde verdiğiniz sözleri yerine getirmek için gerekli çalışmalara başlamalısınız. . Kısa vadeleri hedefleyerek, yavaş adımlarla,istediğiniz noktalara geleceksiniz. Bugün planlarınızı yeniden gözden geçirmede fayda var. Bilinçli davranışlarınız göz dolduruyor.

25 Haziran 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haziran doğumlu Yengeç'ler başta olmak üzere tüm Yengeç'ler, köşeye sıkışmış, gergin ya da stresli hissedebilirler. Bugün dahil, birkaç gün için olası tartışmalardan ve gergin ortamlardan kaçmakta ve risk almamakta fayda var. Anlayışlı ve düşünceli olmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Tartışmaktan çok birbirimizi anlamaya çalışmalı, stresi zekamızı kullanarak ve içimizdeki sevgiyi büyüterek bastırmalıyız. Sonlanma veya sonuçlanma enerjisi ön planda. Oğlak burcundaki dolunay ve Ay'ın Güneş' le oluşturacağı uyumsuz konum her tür aşırı hareketi, gerilimi ve tartışmayı günün belli saatlerinde gündeme taşıyabilir. Ancak, Satürn ve Neptün'ün konumu gücü elinde bulunduran kişilerle idealist kişiler arasında süren olaylarda beş gün içinde sonuçlanma ve tamamlanma enerjisinin ön plana çıkabileceğini de gösteriyor. Sakin ve akıllı davranarak, olası sıkıntılı durumlarda dahi, hayatlarımıza en verimli ve sağlıklı şekilde devam etmenin yolunu bulabiliriz.

24 Haziran 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde daha gerçekçi ve somut beklentiler içindesiniz. Ortaklaşa para konularınız bu günlerde önceliğiniz olacak. Ortaklaşayatırımları, finansal konulara tüm dikkatinizi vermelisiniz. Eşin duygusal durumu önemli testler getirebilir. Bu günlerde kişiliğinizi ortaya koyacağınız önemli adımlar da atıyorsunuz. Eskisinden daha cesursunuz.

25 Haziran 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Adam... Siz veya eşiniz parayla ilgili konularda alması gereken tedbirleri alamıyor gibisiniz. Bugün şansınız pek açık olmayabilir..

25 Haziran 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Haziran 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 32' 51" R
Ay
Yengeç
06° 46' 37" R
Merkür
Başak
27° 46' 60" R
Venüs
Akrep
02° 27' 55" R
Mars
Yengeç
11° 42' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 19" R
Satürn
Balık
14° 45' 43"
Uranüs
Boğa
27° 01' 45"
Neptün
Balık
28° 24' 05"
Plüton
Oğlak
29° 42' 34"
Chiron
Koç
22° 05' 17"
Lilith
Terazi
09° 43' 06"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>