Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin ediyordunuz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor.

Yanlış kişilere yanlış tepkiler verebiliyorsunuz. Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz.

Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız. Gönlünüzdeki sisi, ışıl ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde barındırdığınız bir tedirginliğiniz var gibi. Ama bunu bir an önce yenmenizde fayda var. Bunun içinde bir iç hesaplaşma içine girmeniz gerekecek. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni yeni tanışmalarınız olabilir. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, alnı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz.

23 Haziran 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, yeni günümüz saat 14:33 itibariyle Oğlak burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi altında başlayacak. Saat 10:09-11:09 Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyüktür. Hani sorunlar olsa dahi, tatlılıkla bir şekilde çözüm bulunmaya çalışılmalı diye düşünebilirsiniz. Sizin isteğiniz diğer insanlardan farklı yönlerinizin en azından değer bulması ve buna göre de, ufak meselelerin büyütülmemesidir.

23 Haziran 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün olumlu idealler peşinde olmanız sizi de, çevrenize özel hale getiriyor. Sevgiyi algılama biçiminiz çok farklı. Keşfettiğiniz her yeni şey, adeta sizi büyülüyor. Fakat derin ilişkiler sizde zorlayıcı bir etki yapıyor. Çevrenizdeki her şey belli bir düzen içinde olmalı. Kargaşa,motivasyonunuzu azaltıyor.

23 Haziran 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haziran doğumlu Yengeç'ler başta olmak üzere tüm Yengeç'ler, köşeye sıkışmış, gergin ya da stresli hissedebilirler. Bugün dahil, birkaç gün için olası tartışmalardan ve gergin ortamlardan kaçmakta ve risk almamakta fayda var. Anlayışlı ve düşünceli olmak için ne gerekiyorsa yapmalıyız. Tartışmaktan çok birbirimizi anlamaya çalışmalı, stresi zekamızı kullanarak ve içimizdeki sevgiyi büyüterek bastırmalıyız. Sonlanma veya sonuçlanma enerjisi ön planda. Oğlak burcundaki dolunay ve Ay'ın Güneş' le oluşturacağı uyumsuz konum her tür aşırı hareketi, gerilimi ve tartışmayı günün belli saatlerinde gündeme taşıyabilir. Ancak, Satürn ve Neptün'ün konumu gücü elinde bulunduran kişilerle idealist kişiler arasında süren olaylarda beş gün içinde sonuçlanma ve tamamlanma enerjisinin ön plana çıkabileceğini de gösteriyor. Sakin ve akıllı davranarak, olası sıkıntılı durumlarda dahi, hayatlarımıza en verimli ve sağlıklı şekilde devam etmenin yolunu bulabiliriz.

23 Haziran 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Haziran 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçit... Size karşı saygı ve sevgi gösteren kişilere bir hayli sevgi yoğunluğu içindesiniz. Sıkıntıları yok ediyorsunuz.

23 Haziran 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

23 Haziran 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 38' 09" R
Ay
Yengeç
07° 57' 25" R
Merkür
Başak
27° 56' 58" R
Venüs
Akrep
02° 34' 31" R
Mars
Yengeç
11° 45' 29" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 35" R
Satürn
Balık
14° 45' 20"
Uranüs
Boğa
27° 01' 39"
Neptün
Balık
28° 23' 56"
Plüton
Oğlak
29° 42' 32"
Chiron
Koç
22° 05' 04"
Lilith
Terazi
09° 43' 42"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 25/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>