Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Vicdanını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında kendi iç sesini dinlemek daha iyi olacak. Eğer hayatında kimse yoksa, kendine vakit ayırmalı ve bazı konuları zamana bırakmalısın. Romantik bir film izlemek, güzel bir kitap okumak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokmamalı.

Parasal konularda kendi emeklerinle güzel bir noktaya gelmek için çaba göstermelisin bugün. Bazı fırsatların sana altın tabakta sunulmaması canını sıkabilir. Ancak kendi gücünle neler yapabileceğini görme fırsatın olacak.

Fiziksel olarak bir rutine bağlı kalman ve egzersizlerini disiplinle gerçekleştirmen istediğin sonuçları almanı sağlayacak. Bugün kendini fiziksel hareketler konusunda daha iyi hissedebilirsin. O yüzden bu tür konularda kendine hedef koyman daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şeyleri yanlış yaptığını düşünebilir veya yenildiğini hissedebilirsin. Ancak bazı konuları gözden geçirmek ve yeni adımlar atmak seni çok daha kuvvetli hissettirecek. O yüzden kolay kolay vazgeçmemelisin bugün.

25 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünveya kariyerle ilgili konular üzerinde odaklanmanız gerekebilir. Yeni projeler veya görevlerle meşgul olabilirsiniz. Enerjinizi işinize odaklayarak verimli olabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Hedeflerinize daha yakın adımlar atma zamanı olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani öfke patlamaları aksayan işlerinin daha da yavaşlamasına neden olabilir. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan otokontrolünü sağlamasını bilmelisin. Vicdanını sorgulatan dedikodular kulağına gelebilir. Akşam bu konuşmaların aslının olup olmadığını kontrol ediyorsun. Duyduklarının doğru olabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz değer verdikçe olumsuz yönde değişen her şeyi net bir şekilde görebilmelisiniz. Bu konuda gereken emeği vermelisiniz. Özellikle ekonomik açıdan alacak verecek konularından doğacak zararlara karşı daha uyanık olmanızda fayda var.

25 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi harekete geçiren pek çok konu var. Üzerinizde baskı kuran evle ilgili konular duygusal olarak sizi yorabilir. İş ve ev arasında bocaladığınız bu günlerde planlı olmaya bakın. Evde artan sorumluluklar yüzünden yeni bir plan yapmanız gerekebilir. Henüz netleşmemiş konularda ise sabırlı olmalısınız. Kardeşlerle ilgili bir konu yeniden gündeminizde yer alabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her olayı idare eden kişi konumuna gelebilirsiniz. İsteklerinizi belirgin dile getirmeniz gerekebilir. Sosyal etkinliklere tarzınızı katarak kaliteli zaman geçirebileceksiniz.

25 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her işi kendin yapmaya çalışarak gereğinden fazla yorulmamalısın. O yüzdenyükünü hafifletip kendine zaman ayırmak senin için iyi olabilir. Kendine zaman ayırıp sana iyi gelecek şeylere odaklanmak iyi sonuçlanabilir.

25 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size güzel bir zihinsel tazelenme sağlıyor, hoş bir şekilde motive olmuş ve yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Bir durumu daha büyük bir açıdan gördüğünüzde, uzun vadeli kararlar almak için kendinizi daha donanımlı hissedersiniz. Parayla ilişkinizi geliştirmek veya kaynaklarınızı yaratıcı bir şekilde kullanmakla ilgili fikirler için iyi bir zaman. Kişisel kaynaklarınız ve hayatınızı inşa etme ve yönetme becerinizle daha fazla gurur duyuyorsunuz. Gerçekten neye değer verdiğinizi keşfetmeniz için iyi bir döngü. Ayrıca yetenekleriniz hakkında ne hissettiğiniz ve bunun hayatınızı ve nasıl etkilediğiyle de temasa geçiyorsunuz.

25 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızda güven duygusu önemli bir konu ve maddi yönden güçlü olmayı istiyorsunuz. Bugün satın alma konusunda aşırı istekleriniz gözleniyor. Başarınızı ve veriminizi kişisel yeteneklerinizle sınırlamak istemiyorsunuz.

25 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

25 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, tutkunu takip et ve her türlü meydan okumaya hazır ol. Heyecan ve macera fırsatları varken, planlarını geliştirmek için doğru rehberliği dinlemelisin.

25 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

25 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 54" R
Ay
İkizler
01° 49' 45" R
Merkür
Başak
23° 01' 42" R
Venüs
Terazi
29° 20' 06" R
Mars
Yengeç
10° 17' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 01"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>