Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz birlikte olduğunuz kişiden başkasına bağlanmış olabilir. Elindekine razı olma psikolojisi içindesiniz ama tatminsizlik yaşıyor, diğer kişiyi bir daha ne zaman göreceğinizi merak ediyorsunuz. Yanlış bir tutum içindesiniz.

İş yerinizde patronvari tavırlar içine gireceksiniz. Bu tavır, kendinize yakıştırdığınız yeni imajla ilgili. Projeleriniz gerçekçi ve akıllıca olursa insanlar sizi ciddiye almaya hazırlar.

İş hayatınızdaki aktifliğiniz maaşınıza yansıyabilir. Para konularında risk almaktan mümkün olduğunca kaçınmanız gerekiyor. Sizi yüreklendiren kişilerden çok gerçekleri göz önünde bulundurun.

Tartışmalardan kaçınan bir yapınız var. Bu özelliğinizi bilenler üstünüze geliyor. Kendinizi ezdirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yengeç burcu son birkaç güne oranla, bugüne daha pozitif ve umut dolu başlıyor. Hayatınızla ilgili bazı kararlar alabilir, duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışabilirsiniz. Hatalarınız yüzünden kaybettiğiniz şanslar canınıza tak etmiş. Hayatınızda daha sorumluluk sahibi olmak, yakınlarınızın gözünü boyamak istiyorsunuz. Biraz övgüyü kim sevmez?

26 Ağustos 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftanın ilk günü, saat 02:12 Merkür-Neptün karşıtlık etkisi altında başlayacak. Bu görünüm akıllı, pratik bir şekilde düşünmenin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek üzere kararlar vermenin işaretçisidir. Ancak bu kararların aklı başında verilmesi lazım. Kendinizi ifade etmek istediğiniz alanı iyice belirleyiniz. Buna göre insanlarla kontak kurmaya çalışınız. Hayalci, ütopik ve hiçbir gerçekle örtüşmeyen ideallerden uzak durunuz. Yeni bir çevre edinmeye çalışınız. Yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyunuz. Uzak veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde bir takım zorluklar yaşanabilir. Çevrenizle aranızda bazen istenmeyen durumlar oluşabilir. Şu aralar sağlam olana yöneliniz, güven hissi uyandırmayan kişi ve durumlara karşı dikkatli olunuz. Dini inancınız, mistik konular veya sanatsal anlamda medya ile alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu konularda eğitim verebilir veya eğitimden geçebilirsiniz.

26 Ağustos 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmaktan çekindiğiniz için, hayallerinizi saklama gereği duyabilirsiniz. Bugün, pratik düşünmenize rağmen düşünceleriniz paylaşmak konusunda çekimsersiniz Yolları kapsayan ve kültür yapınızı destekleyecek planlar yapabilirsiniz. Araştırmalarınızı detaylı bir şekilde derinleştirmeyi amaçlıyorsunuz.

26 Ağustos 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir. Tüm gerçekleri bilmeden fikir yürütmenin ve ani kararlar almanın yanlış olacağı günler. Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirerek olayları kontrolünüz altında tutabilirsiniz. Evinizi veya sahip olduğunuz şeyleri korumanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ne istediğimizi bilmemize ve doğru şekilde ifade ettiğimizden emin olmamıza rağmen, karşımızdaki kişiler bizden tamamen farklı düşünebilir veya bazı olayların tam ortasında vazgeçebilirler. Uranüs, Pluton, Jüpiter ve Venüs arasındaki sert açılar azalarak da olsa bugün de, ikili ilişkilerde zorluklara veya genel anlamda strese neden olabilir. Özellikle öğle saatleri civarında ufak tefek kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olmakta ve ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

26 Ağustos 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Huzurlu ve sakin bir gün geçirme arzunuz var. Tüm dikkatinizi arkadaşlarla olan ilişkilere yöneltmişken, geçmişte yaşanan dostlukları gözden geçirmeniz yerinde olacak. İşle ilgili ortak çalışmalar, devam etmesini istediğiniz parasal akış için mücadele gerekebilir. Topluma keyif veren ürünlerin ortaya çıkabileceği grup çalışmaları faydalı olabilir.

26 Ağustos 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... İçinde bulunduğunuz ortamdan sıkıldınız. Aşk konusundaki bazı olumsuzluklar sizi değişim yapmaya zorlayabilir..

26 Ağustos 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

26 Ağustos 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 44' 06" R
Ay
İkizler
25° 47' 40" R
Merkür
Başak
26° 15' 12" R
Venüs
Akrep
01° 27' 19" R
Mars
Yengeç
11° 15' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 57"
Satürn
Balık
14° 49' 16"
Uranüs
Boğa
27° 02' 41"
Neptün
Balık
28° 25' 27"
Plüton
Oğlak
29° 42' 58"
Chiron
Koç
22° 07' 23"
Lilith
Terazi
09° 37' 35"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 24/09/2024 10:16

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>