Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında da yanıtlar arıyorsunuz. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlattı.

Sıkışık durumlarda birikiminize dokunup dokunmamakta kararsız kalıyorsunuz. Ortalama diyerek, kendinize biçtiğiniz kazanç konusunda biraz daha mütevazı olabilirseniz, kafanızdaki para sorunu epeyce azalacak.

Birkaç kişiyi ortak etmeniz gereken bir kararı, tek başınıza vermek üzeresiniz. Bu kararı tek başınıza verip sonradan sorumluluğunu üstlenebileceğiniz koşullara sahip değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz. Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz

22 Ağustos 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:55 Ay-Jüpiter olumlu görünümü ve Balık burcunda ilerleyen Ay etkisi altında  başlayan Perşembe günümüz,  güzel ve olumlu duyguların  kendiliğinden bize ulaşmasını sağlar. Yaşamımızın akışını düzenleme konusundaki yeteneğimizi,  ortaya çıkartan bu enerji, sınırlamalardan kurtularak kendimize yönelmemizde bize yardımcıdır. Birilerinin bize dışarıdan etkileyerek huzursuz etmesine izin vermeyebiliriz. Hatalı-eksik- çirkin-olumsuz olan ne varsa kendimizden uzak tutarız.  Bizim için en doğru olanın ne olduğunu keşfetmemiz mümkündür.

22 Ağustos 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendi kendinize sabrı empoze edin. Ya da; yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin veya kısa süreli olarak faaliyet konunuzu ona devredin. Siz ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

22 Ağustos 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımları,birlikleri veya duygusal bazı konuların ön plana çıkabileceği bir gün. Yapılacak anlaşmalar veya imzalanılacak herhangi bir şey konusunda şüpheci olmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Gün içerisinde, karşı tarafın kötü niyetinin farkında olduğunuzu göstermek ya da eğlenmek için başka bir yere gitmelerini söylemek için sabırsızlanacağınız durumlar yaşanabilir. Bu durumda en iyisi, umursamıyor gibi davranmak olacak! Tavsiyeme kulak verin derim Niobe'ce…

21 Ağustos 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farklı olan deneyimlere yol almak sizi heyecanlandırıyor. Entelektüel açıdan çok yeni bilgiler edinebilir ancak kavram kargaşası içine girebilirsiniz. Eğitim hayatında farklı şeyler öğrenmek konusunda daha soyut bilgilerle iç içe geçeceksiniz. Belki de bu dönem yaratıcılığınızı somut değerler üzerinden yenileyecek fırsatlar bulacaksınız.

22 Ağustos 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Sizin için şu sıralar ailenizle olan iletişiminiz birinci planda. Kavgalı günlerinizde huzuru ailenizin yanında arıyorsunuz.

22 Ağustos 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

22 Ağustos 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 48' 45" R
Ay
İkizler
26° 51' 17" R
Merkür
Başak
26° 23' 59" R
Venüs
Akrep
01° 33' 06" R
Mars
Yengeç
11° 17' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 11"
Satürn
Balık
14° 48' 55"
Uranüs
Boğa
27° 02' 36"
Neptün
Balık
28° 25' 19"
Plüton
Oğlak
29° 42' 56"
Chiron
Koç
22° 07' 11"
Lilith
Terazi
09° 38' 07"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 24/09/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>