Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girmeniz aranızda bazı sorunların çıkmasına yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi bir çok açıdan rahat hissedeceksiniz ve gelişmeler duygusal beklentilerinizle uyuşur nitelikte olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları öğleden sonraki saatlerde çözebilirsiniz ve birbirinize yaklaşımlarınız son derece olumlu olacaktır. Duygusal konularda girişimde bulunacaksınız öğleden sonraki saatleri tercih edin.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Ancak öğleden sonraki saatlerde alacağınız haberler ve iletişimleriniz bazı beklentilerinizin olumlu yönde gelişmesini sağlayacaktır. İşinizle ilgili konularda tüm yeni girişimleriniz için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

Maddi konularda sabah saatleri bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ve bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha rahat olacaksınız.

Sabah saatleri işinizle ilgili yaşayabileceğiniz baz sıkıntılardan akşam üzeri saatleri kurtulmayı başaracaksınız. Günün ikinci yarısı alacağınız kararlar son derece verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı bir çok sorunla aynı anda ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz bu durum sizi psikolojik olarak etkileyecektir. Çevrenizde olumsuz bir ortam olacaktır ve sizde bundan etkileneceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise düşüncelerinizi belli bir noktaya toplamayı başaracaksınız ve çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Yeni geliştirdiğiniz bir fikir ile küçük bir sorununuzdan kurtulabilirsiniz. Alacağınız yeni kararlar ve yapacağınız girişimler için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz. Sabah saatleri ise stresten uzak durmalısınız.

27 Kasım 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:55 Ay-Merkür ve saat 02:39 Ay-Venüs görünümleri yeni güne uyanırken bizleri kucaklamakta. Duygusal ilişkinizde de aynı şekilde, mükemmeli yakalamak için her şeyden önce hoşgörü sınırlarınızı geniş tutmalı, mesafeli olmak yerine, daha sevgi dolu davranarak hatta duygularınızı daha fazla ifade etmeye yönelik hareket etmektir.
İlişkinizi ilgilendiren konularda, partneriniz veya siz birbirinize karşı eleştirel davranabilir, gereksiz yere bazı şeyleri büyütebilirsiniz. Siz belki daha sakinsinizdir fakat o sizden fazlasıyla ilgi bekliyor olabilir. Bu durumda dikkatli davranmanız gerekir. Birbirinize hoşgörülü bir şekilde yaklaşmanızda yarar var.

27 Kasım 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz şartları kendi çapınızda yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Her an değişen fikirleriniz yüzünden, kendi konumunuzu da zorlayabiliyorsunuz. İçsel sıkıntılarınız var ve annenizle ilgili bazı sorunlar güncellik kazanıyor. Ondan beklediğiniz maddesel desteğe istediğiniz yanıtı alabileceksiniz.Güven duygusuna ihtiyacınız var.

27 Kasım 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz. Bu farkındalığı doğru kullanmalı ve daha yaratıcı şekilde kaderinizi yönlendirmelisiniz.

27 Kasım 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakınlarınıza karşı son derece duyarlı bir mesafede durmaktasınız. Zira başka öncelikleriniz ve sizi meşgul eden konularınız var. Kendinizi yeni bilgilere açmak, öğrendiklerinizi paylaşmak için dinamik bir gün planlamaktasınız. İletişim ağının genişlediği bu günlerde yeni temaslar gündeme gelebilir. Yeni haberler, iletişim gerektiren konular hızlanabilir.

27 Kasım 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz.

27 Kasım 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

27 Kasım 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 26' 07" R
Ay
İkizler
07° 37' 31" R
Merkür
Başak
23° 47' 38" R
Venüs
Terazi
29° 50' 15" R
Mars
Yengeç
10° 31' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 52"
Satürn
Balık
14° 54' 59"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 43"
Lilith
Terazi
09° 28' 46"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:24

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>