Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Gereksiz tartışmalar ve sorunlar sizin için şaşırtıcı olmasın. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kimselerle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Küçük şeyleri kafanıza takabilir ve sorun yapabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. Konuları istediğiniz gibi net düşünmeyebilir ve konsantrasyon sorunu yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda çeşitli zorluklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınız konusunda dikkatli olacaksınız. Maddi konularda yeni bir karar almaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Yaşayacağınız bir olaya aşırı duygusal tepki verebilirsiniz ve bunun sonuçları sizin için üzücü olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. İçsel gelişmeler önem kazanacaktır ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Aile hayatınızda bazı sorunlar ve uyumsuzluklar olabilir. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

21 Kasım 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:09 itibariyle Merkür-Pluto arasında oluşan olumlu görünüm,veya özel ilişkiniz,  paylaşımlarınız konularında etkilidir.  Öncelikle iletişim, bir ilişkinin bugünü, yarını ve geleceğinin düzgün bir şekilde kurgulanmasındaki önemi gayet açıktır. Ayrı pencerelerden, aynı manzaraya  bakılsa bile,  yeri geldiğinde iki kişi, birbirlerinin farklılıklarına saygı duyarak ortak bir noktada buluşmayı bilirler. Merkür zihinsel gücümüzün simgesi olduğuna göre ilişkinize ciddi bir manada odaklanmanız gerektiğini işaret etmektedir. Dönüşümün işaretçisi Pluton ise derinliklere sızar. Bu görünüm, her iki tarafın da saplantılı, endişeli ve gereksiz kaygılardan uzak bir şekilde birbirlerine gerçekçi bir biçimde bakmalarını sağlar.

21 Kasım 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin size kazandıracağı prestiji iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız. Bugün, düşündüğünüz her konuda gerekli atılımları yapabilirsiniz. Geleneksel yapınızın sizi zorlaması halinde, yakın dostlarınızdan duygusal destekler alabilirsiniz. Ayak bileklerinizi korumalısınız.

21 Kasım 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız, aileniz veya meslektaşlarınızla geçireceğiniz zaman özgüveninizin artmasını sağlayabilir. Amaçlarınıza doğru yapacağınız hamleler fırsatları görmenizi sağlayacaktır. Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Geçmişi referans alan hareketler ya da geçmişte işe yaradığı veya tam tersi yaramadığı için günlük ya da geleceğe dönük planlarda birebir uygulanan veya tam tersi hiç ilgilenilmeyen fikir, konu ya da ilişkiler olası fırsatların önünü kesebilir veya olası hataların önünü açabilir. Bugünlerde, hareketlerimizi olayların kendini tekrarlayacağı şeklinde ele almamalı, her işi ilk kez yapıyormuşçasına ilerlemeliyiz.

21 Kasım 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu size güvenle hareket etme şansı veriyor. Dünden bu yana pek çok kişisel konuyu ele aldınız. Duygusal açıdan hassas olacağınız bu gün ise ilişkilerde yüzleşmeler yaşanabilir. Yoğun izler bırakacak karşıtlıkları sağduyu ile aşmaya çalışmalı, güçlü olmalısınız. Yaratıcı konularda da son derece istikrarlı ve somut işler çıkaracağınız gelişmeler var.

21 Kasım 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEVLET daireleri, hukuk ve resmiyet gerektiren işlerle ilgili baskı uyandıran durumlar olabilir. Siz bunları kolayca çözeceksiniz.

21 Kasım 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

20 Kasım 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 30' 51" R
Ay
İkizler
08° 44' 55" R
Merkür
Başak
23° 56' 37" R
Venüs
Terazi
29° 56' 09" R
Mars
Yengeç
10° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 07"
Satürn
Balık
14° 54' 38"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 31"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 31"
Lilith
Terazi
09° 29' 18"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>