Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok heyecanlı bir yolculuk bekliyor, bulutların üzerinde uçacaksınız. İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçıracak. Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız denk gidiyor.

Arada sırada içinizden gelerek yapacağınız hoşluklarla aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. Bunu çoktandır ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Öncelikle kendi sorunlarınızdaki abartıları görmeniz yararlı olacak. Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek.

27 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 00:05 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ilişkimizde ortaklaşa hareket etmeyi, ılımlı yaklaşımları, olumlu duyguları hissetmek istiyoruz. Güne baktığımızda enerjiler bizi ilişkide test edecek gibi gözüküyor. Saat 10:18-11:37 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süreç içinde yuvanızın, gönül dünyanızın güvenliği ve huzurunu düşünerek olumsuz durumları daha fazla büyütmemekte, bu süreyi sakin bir şekilde değerlendirmekte, mantıklı hareket etmekte yarar var. Saat 11:37 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Gerek yakınlarınız ve gerekse diğer kişilerle olan her türlü bağlantınızda tarafsız bir şekilde düşünmeye çalışmanız gayet yararlıdır. Bu sayede olayları hassas bir şekilde ele almak yerine, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz mümkün olabilir. Saat 20:50 Venüs-Satürn görünümü, ilişkilerde karşılıklı olarak yapılacak değerlendirmelerin önemi büyük. Sıkıntı yaratan, rahatsızlık uyandıran, verimsiz yürüyen, sağlıklı olmayan ilişkiler nedeniyle bir hayli bunalabiliriz. Eşimizin, sevgilimizin sağlık veya bir başka sorunu, psikolojik durumu da aynı şekilde ilişkiyi zorlaştırıcı olabilir. İyi niyetimizin hiç kimse tarafından kullanılmasına izin vermemek lazım. Tabii ki sorumluluklar, başkalarının farklı görüş yapıları,hayatı, günlük yaşam insanı zorluyor. Yengeçler de fazlasıyla hassas insanlardır. Hani ortada bir durum yokken de, kendi kendimizi üzmeyelim. Dikkat edilecek noktaları belirttim. Onlara özen gösterirsek bu enerjiyi doğru şekilde değerlendirmiş oluruz. Arzu ettiğiniz şekilde bir gün geçirmeniz dileğimle,

27 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal iniş çıkışlarını tepkilerinde farklılığa neden olabilir. İhmal ettiğin kişiler olduğunu fark edeceksin.

27 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşinizin ya da ortak gelirlerden yararlandığınız bazı durumların gündeme gelmesi sizi sinirlendirmemeli. Burada kendi fikrinizi açıkça söylemelisiniz. Çevrenizden yeterli destek görmediğinizi düşünebilirsiniz. Yalnız kalmanız ve bugün kendinizi dinlemeniz size oldukça iyi gelecektir.

27 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularda çözümlemeniz gereken durumlar olabilir. Duygusal olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerdeki olaylardan sıkıntı duyabilirsiniz. Bunlar zaman zaman size kriz çıkarabilir. Ortaklı konularla fedakarlık yapmanız gerekebilir. Gelecek yönünde finansal konularda daha fazla ilgilenebilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

27 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rüyalar ve hayallerle güne başlayacaksınız. Ancak hayallerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşmanız gerekiyor. Yoksa yapmanız gereken işlerle ilgilenmeniz zor olabilir. Sevdikleriniz ile ilgili endişeleriniz olabilir ve bilinçaltınızın derinlerinden yükselen kaygılar gördüğünüz rüyalarda açığa çıkabilir. Anneniz ile birlikte yaşadığınız eski günleri hatırlayabilirsiniz ve duygularınız derinleşebilir.

27 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde tedirgin tavırlar içinde olabilirsiniz. Duygusal olarak istediğiniz dengeyi sağlamanız zor görünüyor. Maddi konularda istikrarlı olun.

27 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel aktivitelerinizin yüksek olabileceği ve birden fazla kişiyle ilgilenme arzusu taşıyabileceğiniz bir gökyüzü durumuna sahipsiniz.Öncelikle muhatap olacağınız kişilerde güven aramalı ve düşünüp titiz davranmadan bu amaçlı bir aktiviteye dikkatlice yönelmelisiniz. Ortaklaşa kazanımlardaki hesap tutarsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Diğer taraftanağınızda sahip olduğunuz şansı fırsata çevirebilmek için ketum davranmaktan kaçınmanız gerekmektedir. Ortopedik kazalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

27 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yükümlülüklerinizin farkındasınız ve yapmanız gerekenleri yapmak için zaten çabalayacaksınız. İnsanlar bunu fark etmeden size bazı şeyler dikte etmeye çalışırlarsa alttan alın ve görevlerinizi yerine getirmeye devam edin.

27 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 34" R
Ay
Boğa
13° 50' 25" R
Merkür
Başak
20° 42' 20" R
Venüs
Terazi
27° 48' 41" R
Mars
Yengeç
09° 36' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 17"
Satürn
Balık
15° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 50"
Lilith
Terazi
09° 17' 43"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>