Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkide Detayları Önemsiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Yengeç burcu bugün, aşk hayatınızda duygularınızı daha açık bir şekilde ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. İlişkinizin geleceği hakkında ciddi düşünceler içinde olacaksınız. Cesur adımlar atmak için içsel gücünüzü toplayın. Partnerinizle sınırları net bir şekilde belirlemek, ilişkinizi güçlendirecektir.

Bugünhayatında daha analitik bir yaklaşım benimsemelisiniz. Sorunların çözümüne odaklanarak ve alternatif yollar arayarak ilerlemelisiniz. Ekip çalışmasına önem vererek birlikte hareket etmek, başarıyı daha da yakınlaştırabilir. Yeteneklerinizi sergilemek için doğru zamanı bekleyin.

Bugün mali konularda dikkatli olmalısınız. Yeni fırsatlar gündeme gelebilir, ancak risk almak yerine sağlam adımlar atmayı tercih etmelisiniz. Harcamalarınızı gözden geçirerek tasarruf yapmanın yollarını araştırmalısınız. Kararlarınızı alırken içgüdülerinize güvenmeyi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel gelişim ve eğitim alanında önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sosyal çevrenizdeki ilişkileri derinleştirme fırsatını değerlendirin. Geçmişteki öğrenme eksikliklerini giderme ve bilgi edinme için iyi bir gündesiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişimde karşılıklı anlayış ve empati önem kazanacak. Bugün mantıklı ve sakin bir şekilde kararlar almaya çalışmalısınız. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Aile ilişkilerinde yumuşak bir ton kullanmak ve sevdiklerinize karşı sabırlı olmak önemli olacaktır. Kişisel gelişiminiz için yeni hobiler edinmek veya yeni konular hakkında araştırma yapmak bugün size iyi gelebilir. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere zaman ayırmak da bugün size iyi gelebilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Analitik düşünme yeteneğinin artığını hissedebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan özel günlerinizi asla unutmuyorsun. Karşı taraftan da aynı hassasiyeti bekliyor olabilirsin. Fakat onun bu konuda eksik dikkatli olamaması gerginlik çıkarabilir. Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan çalışanından kaynaklanan sorun seni de etkiliyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişim ve eğitim alanında önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Sosyal çevrenizdeki ilişkileri derinleştirme fırsatını değerlendirin. Geçmişteki öğrenme eksikliklerini giderme ve bilgi edinme için iyi bir gündesiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda oldukça cömert davranabilirsiniz. Imkanlarınızı daha iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Parasal konular üzerinde düşünüyorsunuz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizden yardım ya da destek talep eden sevdikleriniz ya da başka insanlar olacaktır. Çevrenize destek konusunda oldukça bonkörsünüz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haklılığınızın teslim edilmemesi karşısında depresif tepkiler verebilirsiniz. Bunun sadece zamanınızdan çaldığını bilin ve hayatınızda daha önemli konuların yer alması için bu zamana ihtiyacınız olduğunu fark edin. Eğitimlerinizle ve çalıştığınız derslerle ilgilenmelisiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, Ay bugün kaynaklar evinizde dolaşıyor, ve istikrar arıyorsunuz. Bir başka yanınız bugün yaratıcı, keyifli veya romantik bir girişim için heyecan duyabilir ancak beklentileriniz o kadar yüksek olabilir ki dünya şu anda size bunu sunamaz. Bugün verilen sözleri tutmak zor olabilir çünkü Venüs-Jüpiter çatışmasının etkisiyle, insanlar kendi yeteneklerini net bir şekilde göremeyebilir. Başkaları sınırlarınızı aşabilir ya da karışık mesajlar alabilirsiniz ve hayal gücünüz geçici olarak size destek olmaktan çok, yanıltıcı olabilir. Önemli işler yapmanız gerekiyorsa, mümkün olduğunca belirsizlikleri göz ardı etmeye çalışın. Venüs şu anda güneş haritanızın beşinci evinde ilerliyor ve 17 Ekim'e kadar orada kalacak. Bu geçiş, keyif alma, çekicilik ve kişisel popülerlik için harika bir dönem. Venüs, kendinizi ifade etme, yaratıcılık, romantizm, çocuklar, eğlence ve oyun, takdir ve alkış arayışınızı ifade ettiğiniz diğer kanallarda zarafet, çekicilik gücü ve etkileşim dürtüsü getiriyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişte ve şu anda kin duyduğun herkesi affetmen gerekiyor. Eğer Affetmezsen aynı sorun ve enerjileri kendine çekebilirsin. Unutma ki geçmiş pişmanlık, gelecek ise endişe taşır fakat şimdiki zamanda her an mutlu olabilirsin. “Hayatımın her alanında beni üzen veya bunaltan bütün kişi ve olayları affediyorum” der misin? Evren çok yakında hak ettiğin sevgiyi sana verecek.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç, bugün para ve kazançlar ön planda olabilir. Ani harcamalar gündeme gelebilir, bütçenizi kontrol etmeye çalışın. Gününüz keyifli geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çivi çiviyi söker diye durmadan sevgilinizin üzerine gittiğinizin farkında değilsiniz. Huzursuzluk çıkartmayı bırakarak, daha yapıcı olmaya çalışın. Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Yoksa bugün hiç olmadık yere onun kalbini kırabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda hiç farkında olmadığınız rakipleriniz olduğunu görmeye çalışın. Herkes sizin kadar insancıl ve eşitlikçi olmak durumunda olmayacağını kabul etmelisiniz. Bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>