Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusal Gözükmemeye Çalışıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Yengeç burcu bugün, aşk hayatınızda yeni gelişmelerle karşılaşma şansınız var. Tepkisel davranışlarınızı doğru bir şekilde yönlendirdiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Enerjinizin yoğunluğu, durumları lehinize çevirme fırsatı sunuyor; bu da ilişkinizde olumlu değişiklikler yaratabilir.

Bugün İş ve kariyer alanında ufak tefek zorluklarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Ancak, sınırlarınızı etkili bir şekilde yönetebilirseniz, sorunların üstesinden gelme şansınız mevcut. Geçirdiğiniz bu süreç, sorunların geride kalmasına yardımcı olabilir.

Bugün, parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın ve beklentilerinizin karşılık bulacağı bir dönemdesiniz. Şartlara uyum sağlamanız gereken bir gün; bu, maddi durumunuzu güçlendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza anlam katmak adına bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sezgileriniz yol gösterici olabilir ama yanlış yola gitmediğinizden emin olmalısınız. Bazı duyguları artık kalbinizde, zihninizde taşımamak gerektiğini anlıyorsunuz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak biraz karmaşık hissedebilirsiniz. İçinizde derin duygular ve düşünceler yüze çıkabilir. Kendinize zaman ayırıp bu duyguları anlamaya çalışabilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmak ve anlayışlı yaklaşmak sizin için faydalı olacaktır. Ailenizle ilgili konular da gündeminizde olabilir, sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışın. Enerjinizi iyi yönlendirdiğinizde, yeni başlangıçlar ve fırsatlar sizi bekliyor olacak. umarım bugün size güzel gelişmeler getirir.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde yaşanan maddi sıkıntıların tekrarlanmamasını istiyorsun. Aile üyeleri ile teker teker konuşup bir dizi önlemler alabilirsin. Bu konuda duygusal kararlar almamaya dikkat ediyorsun. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinin tutarsız davranışları sende hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak duygularını karşı tarafa belli etmemeye çalışıyorsun.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak ve imkansız görünen konularda adım atmak kolaylaşabilir ve kendinize güveniniz yükseliyor. Hukuki sorunlarla ilgili neticeler ya da gelişmeler gündeme gelebilir. Seyahat planlarınızı öğleden sonraki saatlerde yapmanızda fayda var.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne başlarken bir parça durgun olabilirsiniz. Ancak gitgide moralinizde keyfinizde yerine gelecek. Enerjik ve istekli olacaksınız. Kafanızdaki planları gözden geçirebilir, önceliği kendinize verebilirsiniz. Sağlık konularında kuruntularınız olabilir. Kuruntularınızı gidermek için nihayet somut adımlar atacaksınız. Kendinize odaklanıyorsunuz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunu angarya işleri tamamlayarak geçirseniz de akşam saatlerinde biten işlerinizi gördüğünüzde rahatlayabilirsiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli bir dönemecin içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Buraya nasıl geldiğinizi düşündüğünüz kadar bundan sonrası için de çaba göstermelisiniz. Artık bir yere varmanın değil yolda olmanın önemli olduğunu kabul etmelisiniz.

25 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün yeni ve benzersiz fikirleri benimsemek sizin için doğal olacak. Duygusal bir konuda konuşmak için oldukça iyi bir konumdasınız. Arkadaşlarınız ve çevreniz, sizi yaratıcı düşünmeye veya yeni bir şey denemeye teşvik edebilir. Gün ilerledikçe, hayal gücünüz yoğun bir şekilde çalışabilir ve bu da odaklanmayı zorlaştırabilir. Rutinler bozulabilir ve kesin cevaplara ulaşmakta zorlanabilirsiniz. Bir yandan bilgi edinme ve anlam arayışı içindesiniz, diğer yandan detaylara takılma eğilimi gösterebilirsiniz. Hayal gücünüzü serbest bırakın ancak bunu doğru zamanda ve yerde yaparak kendinizi hayal kırıklığına uğratmaktan kaçının.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir fırsat kaçırdığın için hoşnutsuz ve sıkıntılısın galiba. Gözlerini yeni fırsatlara çevirmelisin. Bugün deniz, göl ya da akarsu gibi su kenarları sana iyi gelecek. Olay ve kişilere farklı açılardan bakmalısın. Hayatında geçici bir duraklama var ise de hiç önemseme çünkü hayatın ve enerjilerin akışta. Bu geçici durağanlık bugün hareketleniyor.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi duygusal olarak kendinizi dengeli hissedebilirsiniz ancak sağlığa dikkat. Gününüz şahane geçsin.

25 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmeye başladınız. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. İşinizle ilgili farklı bir olayla karşılaşmanız mümkün. Çıkabilecek olan sorunlara aklınızı kullanarak çare bulabileceksiniz. Çeşitli gelişmeler, bazı planlarınızı ertelemenize ya da gecikmenize de sebep olabilir. Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz

25 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 16" R
Ay
Yengeç
15° 51' 53" R
Merkür
Akrep
14° 29' 47" R
Venüs
Yay
06° 25' 35" R
Mars
Yengeç
25° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 04" R
Satürn
Balık
13° 09' 55"
Uranüs
Boğa
26° 14' 11"
Neptün
Balık
27° 41' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 46"
Lilith
Terazi
12° 49' 09"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>