Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insanla olan iletişimlerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir veya siz küçük sorunları büyütebilirsiniz. Mantığınızla duygularınızı dengelemeyi başaracaksınız ve duygusal olarak tutarlı davranacaksınız. Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun olmanıza rağmen bunu çevrenizdeki insanlara belli etmeyeceksiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. İş çevrenizde bazı gelişmeler beklentilerinizden farklı olacaktır. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda dikkatli hareket etmeyi tercih edeceğiniz ve imkanlarınızı olumlu olarak kullanmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınacaksınız ve bütçenizi dengelemeyi başaracaksınız.

Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir karar almaktan ve girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerinize ters düşen bazı gelişmeler olabilir. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi,duygusal olarak beklentilerle uyuşmayan gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve genel bir isteksizlik duyabilirsiniz. Enerji düzeyiniz oldukça yüksek ancak enerjinizi doğru olarak kullanma konusunda sorunlar yaşayacaksınız. İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz. Bazı gerçekçi kaygılar duyabilirsiniz.

28 Kasım 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:45 Merkür-Venüs olumlu görünüm etkisi altında Perşembe gününe merhaba diyeceğiz. Aşk hayatımızı ilgilendiren konuları hem olumlu hem de zorlayıcı taraflarıyla bir bütün gibi görerek ele alacağız. Biz bir adım atacağız. Partnerimizin de aynı şekilde bize ciddiyetle cevap vermesini bekleyeceğiz.  Kuşkularımızı, kimi zaman endişelerimizi arttıranveya özel konulardaki her bir durumu, canı gönülden, dürüstlükle bize yanaşarak çözüme katkıda bulunacak kişilere ihtiyacımız var.

28 Kasım 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre ilişkilerinizin mükemmel oluşu sizin moralinizin yerinde olmasını sağlıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız, çalıştığınızyerinde takdir görüyor. Ayrıntılar çok önemli olduğu için; her konuya uygun çözümler getirmeniz, arkadaşlarınız tarafından da sevgiyle karşılanıyor. Sadece inatçı günlerinizde agresif oluyorsunuz.

28 Kasım 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor. Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İş, proje, plan, gösteri, sunum, alışveriş veya davetli listesi gibi konuların bazı parçalarının düşündüğünüz, hesapladığınız veya umduğunuzdan daha fazla zaman, düzenleme, çalışma,birliği, detaylandırma ya da para v.b gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkiler olayların gidişatı üzerinde de etkili olabilir.

28 Kasım 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde yeni işler ve ahenk yaratmak istediğiniz ilişkiler öne çıkıyor. Özellikle aileye olan bağlılığınızı göstermek adına daha fazla fedakarlık yapacaksınız. Bugün yerleşimle ilgili konularda beklenmedik gelişmeleri sakin karşılamalı, sonuçlarının güzel olacağına inanmalısınız. İş hayatında yaşanan yenilenmelere rağmen uyum göstermekte sıkıntılar olabilir.

28 Kasım 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞKALARI adına gereksiz çıkışlarınızarkadaşlarınızın gözüne batıyor. Bu davranışlar size düşman olarak geri dönebilir.

28 Kasım 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

28 Kasım 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 25' 57" R
Ay
İkizler
07° 35' 11" R
Merkür
Başak
23° 47' 20" R
Venüs
Terazi
29° 50' 03" R
Mars
Yengeç
10° 31' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 51"
Satürn
Balık
14° 54' 60"
Uranüs
Boğa
27° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 27' 39"
Plüton
Oğlak
29° 43' 39"
Chiron
Koç
22° 10' 44"
Lilith
Terazi
09° 28' 45"
True Node
Koç
06° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>