Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İşlerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Duygusal konularda yoğunluk içerisine girmeye başlıyorsunuz. Yoğun etkiler alabileceğiniz bir gün ve bu da bazı konularda ufak tefek korkular yaşamanıza neden olabilir. Her türlü abartılı yaklaşımdan kendinizi uzaklaştırmanız gereken bir gün. Aksi halde, duygusal açıdan sorunlar yaşanabilir.

Herhangi bir olumsuzlukla karşı karşıya kalsanız dahi kendinizi daha rahat ve güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Temponuzun yüksek olacağı bugün içerisinde sorumluluklarınıza ve çalışmalarınıza da gereken önemi verebilirsiniz. Mesleki açıdan beğeni kazanabileceğiniz bir gün.

Finansal durumunuzu ilgilendiren konularda daha realist yaklaşımlar ortaya koymalısınız. İçinde bulunduğunuz durumu kabullendiğiniz ve çıkış yolları aramaya başladığınız sürece gelişmeleri daha mantıklı kontrol etme şansınız olabilir. Maddi açıdan zarar görmenize neden olabilecek adımlar atmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazı düşünce ve endişelerden uzak hissettiğiniz yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sürekli aynı gündemlerle ilgilenmek odak noktanızı şaşırmanıza ve süreci doğru yönetememenize neden olabilir. Sizi bu anlamda manipüle eden durumların farkında olduğunuzda, hayatınızda bunlara yer açmamak için daha faydalı ve keyifli konuları çekebilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz ve içsel çatışmalarınız artabilir. Sevdiklerinizle iletişimde dikkatli olmanızda fayda var, anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı dengelemeniz ve iç huzuru bulmanız önemli olacak. Günlük rutinlerinizi düzenlemek ve kendinize güzel bir zaman ayırmak için iyi bir gün olabilir. Aklınızda olan sorunları netleştirmek ve çözüm bulmak için içsel yolculuğunuza çıkabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. Enerjinizi dengelemek için meditasyon ve yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir.Umuyorum ki gününüz güzel geçer!

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiye yeni başlayan bir Yengeç burcuysan, partnerinin bazı davranışları, “acaba ilişkiye başlamakla erken mi davrandım” diye düşünmene sebep olabilir. Duygularını açmak istediğin bir kişi varsa artık daha fazla vakit kaybetmek istemeyeceksin. Ertelediğin birtakım işler var. Akşam saatlerini bu işlerini tamamlayarak geçirebilirsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin emek verme şekli ve süresi farklı olabilir. Bu farklılığın üzerinizde olumsuz bir baskı oluşturmasına müsaade etmek yerine kullanabileceğiniz bir avantaj olarak kullanın. Kendinizi, hayallerinizi, birikiminizi ve cesaretinizi ortaya koyacağınız işlerle ilgilenmek için iyi bir gündesiniz; değerlendirmeden bitirmeyin. 

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa yapılan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Kriz yaratan durumları iyi organize etmeniz gerekebilir. Borç alacak ilişkileri bugün sizi daha çok meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları daha hızlı ilerletmek isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destek önem taşıyor. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüzü değiştirmek için oldukça uygun bir gün, dua etmek, meditasyon yapmak ve şükür ritüelleri gerçekleştirmek için uygun olacak.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir özelliğini keşfedebilirsin. Veya ilgi alanın olarak seçebileceğin yeni bir konu ile karşılaşabilirsin. Güzel ve yapıcı enerjiler eşliğinde kendine iyi gelecek yeni şeylere odaklanmak gününün çok daha iyi geçmesini sağlayacak.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, deneyimlerinizden daha fazla anlam bulmak için iyi bir zaman. Gün, hem yenilenme hem de gizlenme ihtiyaçlarınızı karşılamanın ve yeni durumlara girmenin akıllıca yollarını bulmanıza yardımcı olur. Bu, dinlendirici bir yolculuk veya sizi tazeleyecek yeni bir aktivite anlamına gelebilir. Şimdi kişisel düşüncelerinizi veya sorunlarınızı başkalarıyla paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Gün ilerledikçe, uyarılma ihtiyacınız sizi hareket etmeye veya zihinsel olarak meşgul olmaya sevk ettiğinden bir miktar huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu, sizin için önemli olan bir şeyden vazgeçmek yerine yaklaşımınızı değiştirme zamanının geldiğinin bir işaretidir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize kızdığınız anda, duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Her şeyiyle farklı bir gününüz. Güçlü kararlar verebilecek bir dönemdesiniz. Duygularınızı frenlemede üzerinize yok.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, ameliyat, sağlık veya özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok fırsat aynı anda karşınıza çıkabilir. Maddi konularda sezgisel yeteneklerinizi kullanacağınız bir gün. İçsel sesinizi dinlemelisiniz. Hislerinizle çevresel faktörler çok farklı ve detaylar sizin için önemli olacak

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>