Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yapıcısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Önceliklerinizi belirleme konusunda ne yapmanız gerektiğine tam karar veremiyorsunuz. Kendi kendinizi zorlama ihtimaliniz var.

Mesleğinizle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Yolunda gitmeyen ne varsa onun üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızla mantığınız çatışma halinde olabilir. Yoğun düşünceler ve sorumluluklar sizi fazlasıyla yoruyor fakat negatif düşüncelerden bir an önce kurtulmalısınız. Bugün önemli kişilerle görüşmeler yapabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştıracak yeni adımlar atabilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak yoğun olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde daha hassas olmaya özen göstermelisiniz. İçsel dünyanıza dönerek kendi duygularınıza odaklanmak sizi rahatlatabilir. Bugün kendinize zaman ayırarak gevşeme ve dinlenme fırsatı bulabilirsiniz. Algılarınızın ve içgüdülerinizin size rehberlik ettiği bir gün olabilir. Ayın etkisiyle daha içe dönük ve sezgilerinize güvenen bir tavır sergileyebilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yalnız olan bir Yengeç burcuysan, arkadaşın seni yeni bir kişiyle tanıştırmak isteyebilir. Bu fikre sıcak bakacaksın. Çalışma ortamında bulunduğu mevkiden ve aldığı paradan sürekli şikâyet eden birisi varsa, yapıcı eleştirilerde bulunabilirsin. Hayatı renkli bir şekilde yaşamayı seviyorsun.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşarak çözebileceğiniz durumları tartışarak daha fazla zorlaştırmamalısınız. Yorgunluk ve kırgınlık hissinin uzun süreli olmaması adına bu konuda gereken çabayı gösterdiğinizden emin olun. Birbirinizi dinlemek ve anlamak adına yapacağını bir plan, bir görüşme aile içindeki tüm anlaşmazlıkların önüne geçecek gelişmeleri beraberinde getirebilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve eşinizle ilgili konularda daha gerçekçi bir tavır almaya çalışmalısınız. İlişkilerinizde sizi test eden konularla karşılaşabilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmaya zorunlu olduğunuz bazı işler üzerinize yük bindirebilir. Enerjinizi mümkün olduğunca sakin kalmaya odaklarsanız hayatınız dengelenecektir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına bir renk katmak ve seni sıkan konuları gündeminden çıkarmak isteyebilirsin. Bunu gerçekleştirmek için çevrendekilerden destek alabileceksin. Keyifli ve güzel muhabbetler ile istediğin gibi bir değişimin başlangıcını oluşturabilirsin bugün.

26 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok açıdan sakin bir dönem ama bu durumun faydaları da yok değil! Örneğin, sezginiz ile daha derin bir bağlantı kurduğunuzda anlamlı bir içsel ve ruhsal arayış zamanı olabilir. Başkalarına yardım etmekten tam anlamıyla keyif alabilirsiniz. Bu, hayatınıza daha fazla huzur katmanız, sezgilerinize güvenmeniz, başkalarına destek olmanız veya iyi işler yapmanız için mükemmel bir zamandır. Gün; daha çok kendinizi içten dışa iyileştirmekle ilgilidir. Şimdi biraz iç gözlem size fayda sağlayabilir. Bu aynı zamanda duygularınızın değişimlerden geçtiği bir zaman olabilir. Yeni bir sorunla karşı karşıya olmanız mümkündür. Destekleyici bir rolde olabilirsiniz, perde arkasında pek çok şeyi halledebilirsiniz.

26 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

26 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

26 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ilişkileriniz, ortaklık veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili şanslı olabilirsiniz. 10 Haziran 2025’e kadar; sağlık, gizli düşmanlar gibi konularda ilahi koruma altına olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

26 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi denetlemek gibi bir tarzınız var. Bugün, konuştuğunuz her şeyin sorun yaratmasından korkuyorsunuz. Kendinizle savaşmak yerine paylaşımcı davranmakla daha çok kazanacaksınız. Gün içinde sezgilerinizin size verdiği bazı önyargılarınızla ilgili olarak, önlem alıcı faaliyetlerde bulunmakla doğru bir hareket tarzı sergilemiş olacaksınız.

26 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>