Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ön Plana Çıkıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Daha yapıcı yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Duygularınızı ifade etmek isterken herhangi bir hata yapmamaya çalışın. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey daha anlaşılabilir olmaya başlayacak. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütüyorsunuz ki bu da kendi kendinizi engellemenize neden olmakta. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamamanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluklarınızı bir kenarda bırakın. Önünüzde yeni bir hafta, yeni bir zaman dilimi varken gündeminiz, burada neler yapacağınız olmalıdır. Maddi konularla ilgili fikirlerinize destek bulabilir, bunları uygulamaya koymanın yollarını araştırabilirsiniz. Bu konuda hevesli olun.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz. İçinizdeki karmaşık duyguların üstesinden gelmek için zaman ayırmalısınız. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. İç huzurunuz için meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz. Bugün, içsel dengenizi koruyarak olumlu bir gün geçirebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini zaman zaman duygularının içinde kaybolmuş gibi hissedebilirsin. Duygularının seni yönetmesine artık dur demen gerekiyor. Mantığını ön planda tutmak ve duygularını yönetmek sana iyi gelecek. İlişkisi olan Yengeç burcuysan, ilişkinizde her zaman alttan alan taraf olmak seni yorabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha olumlu bir bakış açısıyla ve motivasyonunuzu artıracak alışkanlıklar edinerek daha mutlu ve istekli bir hayat yaşayabilirsiniz. Bu tutum değişikliği size hem kişisel hayatınızda hem dehayatınızda fayda sağlayabilir. Maddi durumunuzu iyileştirmek ve uzun vadeli planlar yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz. 

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenebilirsiniz Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizle daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Birkaç konuyla birlikte ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Sanatsal aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda daha akılcı davranmanız gerekmekte. Bugünlerde sizler de birilerini özleyebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi düşüncelerine ve hislerine önem vermeli ve etrafındaki insanlara göre yaşamamalısın bugün. Kendi isteklerine öncelik vermek ve sadece sana odaklanmak, hayatında değiştirmek istediğin şeyleri daha dikkatli bulmana yarayabilir.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Can sıkıcı bir sorunla başa çıkmak ve sonunda onunla ilgilenmek zorunda hissedebilirsiniz, sevgili Yengeç. Neyse ki, günün güçlü şifa enerjisi çözümleri daha erişilebilir bir hale getiriyor. Şu anda kendiniz için daha düşük standartları kabul etmeniz pek olası değil ve kararlı bir şekilde eyleme geçmeye hazırsınız. Ayrıca birisi için dengeleyici bir güç de olabilirsiniz. Güçlü bağlar kurmak şu anda sizin için önemli, çünkü sosyal hayattan besleniyorsunuz ve başkalarının hayatlarına katkıda bulunmak iyi hissettiriyor. Kendinizi daha özgün bir şekilde ifade etmek en tatmin edici şey. Özdenetim ve öz disiplinden yararlanıp ilerleme kaydedebilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevrenizle ilişkilerinizin güçleneceği ve kendinizi değerli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün sağlam ve kalıcı ilişkilerin temelleri atılabilir. Ailenizden gelen destekler güçlü hissetmenize sebep olacak. Geleceğinize dair planlar yapabilir ve bunları hayata geçirmek için küçük de olsa bir adım atabilirsiniz.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz ancak harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcı düşüncelerinizdeki olumlu performansıyaşantınızda olduğu gibi duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi yeni olaylara hazır hissediyor ve karşı cinsle aranızda duygusal bağlarınızı daha güçlendiriyorsunuz. Enerjinizin yüksek olması, sizi farklı kılacak.

29 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 41' 15" R
Ay
Balık
10° 17' 46" R
Merkür
Başak
12° 55' 10" R
Venüs
Terazi
22° 39' 44" R
Mars
Yengeç
07° 12' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 31' 53" R
Satürn
Balık
15° 21' 01"
Uranüs
Boğa
27° 09' 26"
Neptün
Balık
28° 37' 25"
Plüton
Oğlak
29° 47' 12"
Chiron
Koç
22° 24' 59"
Lilith
Terazi
08° 49' 40"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 17/09/2024 05:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>