Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Plan Yapıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Sorunların tamamen ortadan kalkma ihtimali var.

Mesleki olarak kendinizi biraz olsun geriye çekme ihtimaliniz var. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi olarak daha temkinli olmanız şart. Gelişi güzel harcamalar yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim, seyahat ve ruhsal gelişim konularında derinlemesine düşünmek için harika bir zamandasınız. Yeni bilgiler öğrenmek, farklı kültürlerle etkileşime geçmek veya spiritüel konularla ilgilenmek için adımlar atabilirsiniz. Aranızda mesafe olan kişilerle ve tanıdıklarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve ani tepkiler vermekten kaçınmanızda fayda var. İletişim konularında biraz dikkatli olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi dengelemek için zaman ayırın ve derin duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Kendinize bol bol zaman ayırarak içsel huzuru bulabilir ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlara açık olmalı ve hayatınızdaki değişimlere pozitif bir şekilde yaklaşmalısınız. Özgürleşme ve kendi değerlerinizin farkında olma zamanı geldi. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak, içsel huzurunuzu ve dengeyi sağlamalısınız.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hizmet sektöründe çalışan Yengeç burcuysan, parlak fikirler ortaya koyabilirsin. Yöneticilerinin dikkatini çekmeye başlayacaksın. Arkadaşlarınla ilgili bazı konularda kendini sorgulamaya başlıyorsun. Bazı arkadaşlarına haksızlık yaptığını düşünebilirsin. Arkadaşında özür dilemek için bir görüşme organize etmek isteyeceksin.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza ve günlük rutinlerinize odaklanın; sağlıklı alışkanlıklar edinin. Hayatınıza bir düzen getirmek isterken sizi bu düzenden uzaklaştıracak, bu düzeni nitelikli olmaktan alıkoyacak durumları sonlandırmalısınız. Dikkatinizi toplamak, işinizi ve kazancınızı büyütmek için gerekenleri görmenizi kolaylaştıracaktır. 

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Aşk hayatınızdaki olaylar sizi zorlayabilir. Olayları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel gelişim için uygun bir gündesiniz. Bir eğitime başlamak ya da bir konuda kendinizi geliştirmek için uygun bir gün.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için iyi bir gün olacak. Sadece bazı şeylerle gereksiz yere inatlaşmamalı ve kendi enerjini düşürmemelisin. Etrafında olan bitene fazla müdahale etmemeli ve kendine güvenerek güzel günün tadını çıkarmalısın.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle hevesli hissedebilirsiniz. Sabah saatleri kafa karıştırıcı olabilir ancak günün ilerleyen saatlerinde sezgisel olarak değerli şeylerle bağlantı kurabilirsiniz. İş veya pratik uğraşlarda başarılı olabilir ve tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinizi adamak ve odaklanmak size keyif verebilir. İş veya para kazanma fikirlerinde iyi bir ilerleme kaydetmek mümkün. Çabalarınızın takdir edildiğini görmek moralinizi yükseltebilir. Hırslara kapılmadan, dengeli bir yaklaşım size daha iyi gelecektir. Gün, yeni deneyimler ve fikirlerle ruhunuzu besleme isteğinizi artırabilir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, herhangi bir şeye imza atmadan önce biraz daha beklemenizde ve sezgilerinize güvenmenizde fayda var.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yengeçler bugün duygusal anlamda fazla dolusunuz. Kendinizi biraz dengelemeniz gerekiyor. Hislerinizin çok kuvvetli olduğu bir gün. Hayalleriniz ve duygularınız sizi ele geçirmiş durumda. Çocuklarla veya aile gibi gördüğünüz kişilerle vakit geçirmek iyi gelecektir.

24 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

24 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 08" R
Ay
Boğa
05° 03' 26" R
Merkür
Akrep
06° 53' 23" R
Venüs
Yay
00° 25' 47" R
Mars
Yengeç
23° 13' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 21" R
Satürn
Balık
13° 22' 41"
Uranüs
Boğa
26° 24' 35"
Neptün
Balık
27° 47' 56"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 17"
Lilith
Terazi
12° 16' 09"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:00

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>