Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedeceksiniz.. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz.

Bedeninize özen göstermeyi sakın ihmal etmeyin. Beklenmedik ev kazalarına karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltecek. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen, ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

3 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 3 Şubat (saat 18:51)-4 Mart (saat 12:09) tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ailevi gerekse kariyer hayatınızdaki ilişkilerimizi vurgulayıcı bu döneme genel olarak baktığımızda hem sorumluluklarımız hem de dış dünyanın zorlukları karşısında dayanıklı olmamız gerekiyor. Bu kolay mı, elbet çok kolay değil. Fakat hayat şartları güçlü olmamızı gerektiriyor. Öncelikle amacımızı bilmemiz, hedefimizi tayin etmemiz lazım. Çünkü dışarıda yaşanan bir gerilim ister istemez ev içinde huzursuzluk yaratabilir. Doğru kararlar vermek için ölçüp biçmeliyiz. Not: 4 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs geçişinin sizler için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

3 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler seni şaşırtabilir. İş ortamında çalıştığın kişilerle daha uyumlu ilerleyebileceğin bir gün.

3 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla olan İletişimlerinizde sıkıntılı bazı süreçleri atlatabileceksiniz. Sağlığınızla ve beslenme alışkanlıklarınız ile ilgili yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsiniz. Ruhsal modunuzu stresten uzak tutmanız gereken bir zaman dilimi.

2 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İş hayatınızda kadınlardan gelen destekler olabilir. Dikkatsizlikten kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

3 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her insan gibi siz de yapılan iltifatlardan gurur duyacaksınız. Mutlu olmanız için iki tatlı söz size yetiyor. Arkadaşlarınızın davetine katılarak neşeli bir gün geçireceksiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla zaman geçirebileceğiniz sosyal bir gün sizi bekliyor. Fikir ve düşüncelerinizi dostlarınıza açabilir, yenilikçi, vizyoner yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki konuşmalarınızda kafanıza takılı bazı konular var. Aile hayatınızda hissettiğiniz güzel duyguların etkisiyle sevdiklerinize tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklar başta olmak üzere tüm kurumsal ilişkilerinizde sağduyu, merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının varlığını hissetmeye devam edeceksiniz.Bulunduğunuz ortamlara huzur verebilecek şekilde duyarlı ve ara bulucu olabileceksiniz. Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerinde ilerleyebilir, insanlara bu şekilde yardım edebilir, özen gösterebilirsiniz. Mesleki alanda daha cüretkar ve cesaretli ilişkiler kurma yoluna gidebileceksiniz. Toplumsal görüntünüzde cazibe ve buyurgan tavırlar dikkat çekecektir.

3 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

DUYGUSALyönünüz ağır basacak ve çevrenize karşı çok hassas, bazen de alıngan olmanıza neden olacaktır. Bu, aynı zamanda, duygu sömürülerine açık olduğunuz, acıklı hikayelerle kandırılabileceğiniz, baskı nedeniyle hamle veya planlarınızı değiştirebileceğiniz anlamına da gelmektedir. SERT duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı ama bunu yapabilmek veya oluşan ortama uyum sağlayabilmek için taviz verirken, insanların sizi suistimal etmesini de engellemelisiniz. Hafta ortasında hissetmeye başlayacağınız dinginlik, çevre ile olan etkileşimlerinizde bu dengeyi daha kolay şekilde yakalamanızı sağlayabilir.

3 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 05" R
Ay
Boğa
12° 43' 17" R
Merkür
Başak
20° 33' 49" R
Venüs
Terazi
27° 43' 06" R
Mars
Yengeç
09° 33' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 01"
Satürn
Balık
15° 02' 34"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 12"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>