Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor. Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlıklar yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız. Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir.

Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir. Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir.

31 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:31 Ay-Merkür görünümü, bir yanıyla sizin inandığınız değerlere, ilişkiye bakış açınıza, hayata yaklaşım biçiminize uygun şekilde hareket edebilecek bir partnere, arkadaşa, aileye duyduğunuz ihtiyacı vurguluyor. Kötümser, sürekli eleştiren, hiçbir şeyden memnunluk duymayan, destek olmak yerine köstek olan insanlardan sıkılmış durumdayız. Gülümseten yormayan, teşvik eden zorlamayan, duygularının, kalbinin sesini dinleyebilen, yeri geldiğinde mantıklı çözümler sunarak bize yardımcı olan biriyle olmak istiyoruz. Saat 11:09 Ay-Chiron kavuşum etkisinde, inancımız önemli. Hayata bakış açımız, moralimiz, yaşadıklarımıza şükür duygumuz ve her ne olursa olsun yaşamın bir armağan olduğunu bilmemizi sağlıyor. Saat 15:11 Ay-Satürn görünümü sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. Saat 20:36-1 Şubat saat 00:46arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız. Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız. İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli diyerek çırpınırız. Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Tüm işlerinizde arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

31 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kafa karışıklığı yaşayabilir, hangi işe yetişeceğini şaşırabilirsin. Sosyal ilişkilerinde kaygılanabilirsin.

31 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak finansal ilişkilerinizi yürüttüğünüz kişilerle olan iletişimlerinize dikkat edin! Sıkıntılı bazı durumlar oluşabilir ve sizi yanlış anladıklarınızı düşünebilirsiniz. Ani ve sert çıkışlara karşı sükûnetinizi koruyun.

31 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyolculukları planlayabilirsiniz. Değişik konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilir ve bu konuda başlangıç yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle fikirlerinizi duygularınızı paylaşmak önem kazanabilir. İşlerinize hız kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir.

31 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

31 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik ortamlar ve farklı düşünceler sizi harekete geçirecek. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı ilginiz yüksek olabilir. Yaşanan her şeyi pür dikkat ve konsantrasyonla gözden geçireceksiniz.

31 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maneviyat, ruh ve zihin ilişkisinin çözümlenmesi, irdelenmesi ve bu konularda ilerleme sağlamanız için çok olumlu açılara ve etkilere sahipsiniz.Bugün hedeflediğiniz bir uzak yolculuğa da çıkabilirsiniz. Yahut kendi içsel yolculuğunuza çıkabilir ve kendinizi keşfedebilirsiniz. Özveri gösterdiğiniz alanlar ve sizin için önem taşıyan manevi konuların seçimlerini yapabilirsiniz. Sevgi prensibinin daha fikirsel ve düşünsel yönüyle hayatınıza çekeceğiniz bir sürece devam ediyorsunuz.

31 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşama sevinciniz ve eğlenme arzunuzda yoğun bir artış olması mümkündür. Neşeli saatler geçirmek için yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yine de bugünün ciddi konuşmalar için uygun olmadığını bilin ve eğlenmekten öte herhangi bir faaliyet veya tartışma içine girmeyin.

31 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 05" R
Ay
Boğa
12° 43' 17" R
Merkür
Başak
20° 33' 49" R
Venüs
Terazi
27° 43' 06" R
Mars
Yengeç
09° 33' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 01"
Satürn
Balık
15° 02' 34"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 12"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>