Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişiklik Yapıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda size keyif verebilecek etkiler alıyorsunuz. Mutluluğa ve huzura adım adım yaklaşma şansınız var. Aktif etkiler almaktasınız ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Hisleriniz doğrultusunda harekete geçmelisiniz.

Kişisel sorumluluklarınızla başa çıkmakta zorlanmayacaksınız. Size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirebileceğiniz bir gün. Aktif enerjiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Size verilen sözlerin karşılık bulmama ihtimali var. Ödemeler ve borçlar konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma arkadaşlarınızlabölümü yapmanız gerekebilir. Bu sayede zamanı da daha iyi kullanabilir, işlerinizi de tamamlayabilirsiniz. Aldığınız görevleri yerine getirmek konusunda çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal bir denge arayışındasınız. İlişkilerinizde daha anlayışlı olmaya ve karşınızdakini dinlemeye önem vermelisiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz, ancak sabırlı ve kararlı olmanız gereken bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve içsel ihtiyaçlarınıza odaklanın. Enerjinizi dengede tutarak günü daha verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, küçülen fazda. Bugün kendinde bazı farklılıklar yaratmak isteyeceksin. Özellikle stilinde ufak tefek değişiklikler yapabilirsin. Ne zamandır görüşemediğin arkadaşlarınla bir araya gelerek eğlenceli saatler geçirebilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda karabulutların dolaştığı hissine kapılman seni onunla konuşmaya itebilir.

31 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgilendiğiniz alanla ilgili motivasyonunuzu kaybetmiş olabilirsiniz. Bunun altında bu alanda yalnız olmamanız, insanların düşünceleri ve çalışmaları gibi durumlar yatabilir. Kendinizi gereksiz bir yarışın içine dahil etmek yerine ilk nerede ve nasıl yüksek bir motivasyona eriştiğinizi düşünün, o günü bugüne uyarlayın.

31 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça enerjiksiniz. Zamanınızı daha iyi kullanmaya çalışmalısınız. Başkaları için yapabileceğiniz pek çok şey var.

31 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki insanlardan sevgi ve destek alacağınız bir gündesiniz. Bir süredir kendinizi yalnız hissetme haliniz bugünlerde son bulabilir.

31 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün algıların çok açık olacak. Sevdiklerinin canını sıkan her şeyi, onlar ifade etmeden fark edebilirsin. Çevrende konuşulmayan ancak ima edilen şeyleri algılayıp ona göre adımlar atacaksın bugün.

31 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün insanlar sizi takdir ediyor ve benzersiz nitelikleriniz nedeniyle sizi her zamankinden daha sevimli buluyor. Şu anda insanlara ve durumlara karşı büyük bir sezgiye ve duyarlılığa sahipsiniz, bu da ortak bir zemin oluşturmanıza yardımcı oluyor. Başkalarına şefkatli ve dostça jestler yapmak eğlenceli olabilir. Elbette bu, yardımlaşmanın faydalarının olduğu bir zamandır. Özel ilgi ve küçük nezaketlerle bir dostluk ya da bir bağ gelişebilir. Planlarınıza fazladan zaman ayırma konusunda da kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Bugün birçok şey ekip çalışmasına işaret ediyor ancak aynı zamanda işinize, görevlerinize veya rutinlerinize daha fazla çaba harcamaya da odaklanılıyor.

31 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tarzını belirleyecek ve baskı altında tutuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkinize kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor biliyorsunuz.

31 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

31 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dürüst iletişimin çok önemli olmasına rağmen, kendi dilek ve ihtiyaçlarınızı iyice düşünmeden sevgilinizle bu konular hakkında konuşmayın. Sorunların nedenlerini onda arayabilirsiniz, fakat gerçekte bu sorunlarda sizin de payınız bulunuyor. Çevrenizdekilerin size olan güven ve sevgilerine oranla siz onlara fazla bir şey vermiyorsunuz, çünkü bu güven ve sevginin farkında bile değilsiniz. Önce kendinize güvenin. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

31 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>