Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak genel bir isteksizlik içine gireceğiniz ve sevdiğiniz insana karşı ihmalkar yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da duygusal açıdan bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin yerinde olmaması sevdiğiniz insanla olan ilişkinizi de olumsuz olarak etkileyebilecektir. Akşam saatleri ise duygusal açıdan kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz ve küçük gerginlikler söz konusu olabilir.

İş yaşamınızda daha çok belli metotlara bağlı olarak çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız ve yeniliklere karşı kendinizi kapatabilirsiniz. İş ortamınızda gereksiz bazı gerilimler olabilir yada sizi ilgilendirmeyen konulardan dolayı çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Akşam saatleri ise bazı işbirlikleri yapabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebileceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınıza her zamankinden daha fazla dikkat edeceksiniz. Ancak akşam saatleri hesapta olmayan bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız ve bu sağlığınızı da etkileyebilir. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinize kapanacağınız bir gündesiniz. Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi gergin hissedebilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. Sizin için keyifsiz ve bazı sorunlarla ilgileneceğiniz bir gün olacaktır. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Akşam saatleri ise iletişimlerinizde bir hareketlenme olacaktır.

4 Aralık 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz saat 08:50 Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu seyir günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Bu enerji,hayatımızla ilgili konuları da ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Sözleşme yenilenmesi veyaortaklarımızla aramızdaki güven hissinin sağlam bir zemine oturtulması bizi oldukça rahatlatabilir.

4 Aralık 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz. Partnerinizden beklediğiniz destek gelecektir.

4 Aralık 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabırlı olmanız gereken bir gün. Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir. İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler. Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz. Bir ilişkinizi daha fazla ciddiye almalı ve hassas hareket etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Değiştiremeyeceğimiz şeyler için uğraşmayı bırakmamız, ancak değiştirebileceklerimiz ve değişmesi gerekenler için sonuna kadar mücadele etmememiz gereken bir gün. Değiştirilmesi zor şeyler için uğraşmak ortamı bozabilir. Oysa, uzun zamandır hayalini kurduğumuz şeyler için zaman ve enerji harcamanın faydasını görebiliriz.

4 Aralık 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beklemediğiniz işbirlikleri sizi yeni kararlar vermeye zorlayabilir. Ortaklıkların getirdiği zorluklara rağmen kendinizi daha güçlü biçimde savunabilir, haklarınıza sahip çıkabilirsiniz. Ancak yakın ilişkilerin getirdiği duygusal baskılar açısından kolay bir gün değil. Daha sabırlı olmalı duygularla değil akıl yolu ile çıkış yolu aramalısınız.

4 Aralık 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ ile aranızdaki ilişkiler sıcak ve güzel olacak fakat endişelerden uzaklaşın. Kaygılarınızı yansıtmamalısınız.

4 Aralık 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

4 Aralık 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 20' 39" R
Ay
İkizler
06° 19' 26" R
Merkür
Başak
23° 37' 17" R
Venüs
Terazi
29° 43' 27" R
Mars
Yengeç
10° 28' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 34"
Satürn
Balık
14° 55' 23"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 48"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 57"
Lilith
Terazi
09° 28' 09"
True Node
Koç
06° 38' 55"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>