Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek. Birçok yaşanacak şeyin sevgiliniz tarafından saptanması sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz.

Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor. Düzenli ve toparlayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı.

Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçleriniz olabilir. Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz.

Engellerinin önüne geçerek yaşamını kolaylaştırmaya çalıştığınız kişiye karşı, artık yeni, daha gerçekçi bir yöntem izlemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde beğeni kazanıyor. Bazı yaşanan olayların kolay kolay unutulamayışı, birçok olayın da yaşandığı yerde unutulup gidişi hüzün nedeniniz olmamalı. Araştırmacı özellikleriniz bugünlerde çokgörebilir. Kendinize uzak gördüğünüz kazanımlar çok yakınınızda. Akraba ilişkilerinde geçimlilik, geçimsizlik konularında geçici üzüntüler söz konusu.

4 Temmuz 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:22  itibariyle özgürlük tutkunuzun, değişim arzunuzun ve bir an önce yenilenme ihtiyacınızın simgesi olan Uranüs, Güneş ile zorlu bir görünüm yapacak. Burcunuzda ilerleyen Güneş, güvenli bir hayat kurmak ve huzurlu bir yaşam sürmek  arzunuzu işaret ediyor. Uranüs ise, kariyer evinizdeki değişimlerin işaretçisi. Siz bu değişimleri baskı olarak yorumlarsanız,hayatında gelişemezsiniz. Kalıplaşmış düşünceleri bir yana bırakarak, kendinizi mesleki alanda geliştiriniz. Yeni ve farklı olan gelişmeleri takip ediniz.  Bu görünüm  İster istemez aktif olmaya zorlandığınızı hissedersiniz. Aslında bu olumsuz bir durum değildir. Ancak yeniliğe açık olmayan veyahut yenilikte bulunmaktan çekinen yapıda olan kişiler için gerginlik vericidir. Yapılması gereken önce kendinize daha sonra ideallerinize sıkı sıkıya tutunarak ilerlemeyi kabul etmektir.

4 Temmuz 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için,sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Baş ağrılarınız olabilir.

4 Temmuz 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı karşıya olduğunuz her durumu doğru değerlendirmeli ve sizden faydalanılmasına izin vermeden ya da stres nedeni olmadan katkıda bulunmanın yollarını aramalısınız. Samimiyetiniz ve zekanız fark yaratmanızı sağlayacaktır.

4 Temmuz 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün ortasına dek arkadaşlıkların getirdiği paylaşımlar ve dostane ilişkiler devam edecek. Sonraki zamanlarda kafa karışıklığı yaratan gelişmeler, faydalı olunması gereken çalışmalar yorucu olabilir. Kendinizi yeni başlangıçlara odakladığınız bu dönem bir çok konuda geniş imkanlar bulacaksınız. İş hayatında geri planda kalmak sizi huzursuz edebilir.

4 Temmuz 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şeytan... Son günlerdeyerinizde size rahat vermeyen insanlar var. Aşkta sorunlar çözüldü. Bu açıdan oldukça rahatladınız.

4 Temmuz 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

4 Temmuz 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 28' 46" R
Ay
Yengeç
05° 52' 02" R
Merkür
Başak
27° 39' 19" R
Venüs
Akrep
02° 22' 50" R
Mars
Yengeç
11° 40' 15" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 08" R
Satürn
Balık
14° 46' 01"
Uranüs
Boğa
27° 01' 50"
Neptün
Balık
28° 24' 11"
Plüton
Oğlak
29° 42' 36"
Chiron
Koç
22° 05' 28"
Lilith
Terazi
09° 42' 38"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>