Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygular kadar da gerçeklerin egemenliği var. Günü, ilişkinizi tüm olumluluğuyla gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz.

Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Bugünlerde daha gerçekçi bütçe hesapları içine girmeniz yararlı olacak. Kolay harcayan biri olarak betimlenirken, arada bir sergilediğiniz tutumluluk yakın çevrenizi şaşırtıyor.

İyimser düşünceler doğrultusunda yeni değerlendirmeler içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir. Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek.

2 Temmuz 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:05 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında güne uyanıyoruz.  Kendinizi garanti altına almak, güven içinde yaşamak ve huzur dolu bir hayat sürmek istersiniz. Eviniz, aileniz herşeyiniz önemlidir.  Ancak ilişki konularında karşınıza çıkan partnerler baskıcı tutumda  veya hakimiyetini kabul ettirmeye çalışan kişiler olabilir. Fazla tutkulu hatta kıskanç yapıda olmaları sizi rahatsız edebilir. Doğal olarak sağlıklı bir ilişki yaşanması pek mümkün olmaz. Burada yapılması gereken seçimlerinize dikkat etmek veya mevcut beraberliğinizi gözden geçirmektir.

2 Temmuz 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliği içinde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilir. Çekişmeli ilişkiler size göre değil. Birbirinize daha anlayışlı olmayı denemelisiniz. Sonuç lehinize gelişecek. İşlerinizi başkalarına emanet ettiğiniz zaman problemler çıkıyor. Çevrenize fazla güvenmemelisiniz.

2 Temmuz 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veyabirlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var. Zira, kısa sürede kendi kendine toparlanacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Gezegenler bazı konulardaki mutsuzluğumuzun, tatminsizliğimizin veya başarısızlığımızın nedenini başka kişilere yükleyebileceğimize işaret ediyor. Onların bilgisizlikleri, yetersizlikleri, tepkileri veya dikkatsizlikleri suçlamalarımızın nedeni olabilir. Ancak, bu değerlendirmemize katılmayacak olan karşı taraftaki kişiler, zamanlamamız veya kendimizi ayrı tutmamız nedeniyle yüksek sesli tepkiler verebilirler. Kelimelerimizi dikkatli kullanmamızda fayda var.

2 Temmuz 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok açıdan güvenlik arayışınız ve işten beklenen maddi getiriler üzerinizde baskı kurmakta. Sosyal çevrede değişen koşullar size bazı engeller getirmekte. Daha esnek olmanız halinde ilişkilerdeki hatalarınızı görme şansınız var. İş hayatı ve ortaklıklarda süren mücadeleniz ise yorucu etkiler taşıyor. Gelişime ve yeniliğe açık olmanız gereken bu sürece direnç göstermeyin.

2 Temmuz 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Bugün söylenecek her sözü sarf edebiliyorsunuz. İçsel olarak kendinizi özgürleştirdiniz. Baskılardan yılmamayı amaç edindiniz.

2 Temmuz 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

2 Temmuz 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 28' 46" R
Ay
Yengeç
05° 52' 02" R
Merkür
Başak
27° 39' 19" R
Venüs
Akrep
02° 22' 50" R
Mars
Yengeç
11° 40' 15" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 08" R
Satürn
Balık
14° 46' 01"
Uranüs
Boğa
27° 01' 50"
Neptün
Balık
28° 24' 11"
Plüton
Oğlak
29° 42' 36"
Chiron
Koç
22° 05' 28"
Lilith
Terazi
09° 42' 38"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 25/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>