Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. Kendinizi, mutluluğundan bir parça korumanız gereken bir ilişki içindesiniz.

İnsani gelgitlerle pek ilgili görünmüyorsunuz. Birtakım sevinçler ve üzüntüler paylaşılmayı gerektirebilir. İşin kendisini, ortamından, ilişkilerinden önde tutmanız,yaşamınızda biraz mekanik bir mutluluk içinde olduğunuzu gösteriyor.

Alım satım konularında bir otorite sayılmazsınız, bu yüzden eleştirilere kapalı durmayın. Biraz daha piyasa araştırması yapmaya ihtiyacınız var. Tahmininizden çok daha uygun fiyatlar da sizi mal sahibi yapabilir.

Yarım kalan bazı gelişmelerde sorumluluklarınızı yeterince değerlendiremiyorsunuz. Bu davranışınız bugünlerde hakkettiğiniz eleştirileri getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun hoşluklarla geçen bir hafta sonundan sonra duygusallığınızda biraz durulma görülebilir. Sevdiklerinizi bir araya toplama konusundaki becerikliliğinize kimsenin itirazı yok, ama bazen gereğinden fazla ısrarcı olabiliyorsunuz. Kendinizle ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz başarıyı çabuklaştıracak.

5 Ağustos 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  yeni haftanın ilk gününde,  saat 09:49-19:57 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarım kalan işlerin tamamlanması anlamında faydalı olan bu süre, satın alma, kiralama ve özel hayatınızı ilgilendirebilecek duygusal bir karar için uygun bir zaman değildir. Aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla içselleşir. Kimse bilmez ne çektiğimi diyerek kendi kendimize hesaplaşmalarda bulunuruz. Eğilimimiz öncelikle sevdiklerimizin üzerine titremektir. Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Pek kendimizi açık etmeyiz ama birisi hassas bir noktamıza değdi mi, bir de bizi üzdü mü, çok sıkılırız. Genel olarak bir taşınma telaşımız varsa, en iyisi olması için titizleniriz. Rutin işlerimizi her zamanki gibi yapmaya devam edelim.

5 Ağustos 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, kişiselliğinizi sorguluyor ve mükemmel olma yolunda önemli işler planlıyorsunuz. Bugün, aynı ortak özelliklere sahip yakın dostlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için, motivasyon desteğine ihtiyaç duyacaksınız. Sağlık konusunda, dişlerinizi kontrolden geçirmelisiniz.

5 Ağustos 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ve planlarınızı diğerleriyle paylaşabilirsiniz, ancak sizinle aynı yoldan gelmek istemeyen kişilerin sizi hedeflerinizden alıkoymasına izin vermemelisiniz.

3 Ağustos 2013, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda yerini alarak size daha fazla güven kazandırıyor.İlişkilerinizde daha sıcak ve samimi yaklaşımlar sergiliyor, sorunları aşmaya gayret ediyorsunuz. Artık yeni olanaklara yelken açtığınız bu dönem istediğiniz pek çok şeyi elde etme başarısı içindesiniz. Kendiliğinden gelen şanslarınızve keyifleri bir arada yaşayacağınız imkanlar getirecek.

5 Ağustos 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Bugün güneşin tüm enerjisini üzerinize çekeceksiniz. Alacağınız haberlerle yaşama sevincinizi pekiştireceksiniz.

5 Ağustos 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sizi yeni ve özel bir arkadaşlık bekliyor. Bu arkadaşlık önceden hiç olmadığı kadar iyi olacak. Fakat karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin. Kafanızda birtakım yatırım planları var. Bunlardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz

5 Ağustos 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 58' 58" R
Ay
İkizler
29° 10' 16" R
Merkür
Başak
26° 43' 13" R
Venüs
Akrep
01° 45' 48" R
Mars
Yengeç
11° 23' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 58' 41"
Satürn
Balık
14° 48' 11"
Uranüs
Boğa
27° 02' 24"
Neptün
Balık
28° 25' 02"
Plüton
Oğlak
29° 42' 51"
Chiron
Koç
22° 06' 45"
Lilith
Terazi
09° 39' 16"
True Node
Koç
06° 39' 22"
Son Güncelleme : 24/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>