Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimleriniz genel olarak son derece olumlu olacaktır. Birlikte planlar yapabilirsiniz ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki gelişmelere merakla yaklaşabilir ve araştırma isteği duyabilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı çevrenizdeki kişilere olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. İşinizle ilgili konularda iradeli olacaksınız ve kararlarınızı uygulamak konusunda tereddüt etmeyeceksiniz.

Maddi konularda bir kaç ayrı yerden imkanlarla karşılaşma şansınız olacaktır. Özellikle bazı fikirlerinizden maddi kazançlar elde edebileceksiniz. Maddi konularda çeşitli kazançlar elde edebilrisiniz.

İlginç iletişimler içine girebilirsiniz ve size farklı gelecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel anlamda olumlu etkiler altında olacaksınız ve karşınıza çıkabilecek bazı imkanları sonuna kadar kullanmak isteyeceksiniz. Sürekli isteklerinizi anlatmak ve karşınızdaki insanları ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa süreli bazı planlar yapacaksınız ve bunları uygulamak isteyeceksiniz. Zihniniz çok iyi çalışıyor ancak planlarınızı uygulamaya koymak için bir süre daha beklemeniz daha doğru olacaktır.

5 Aralık 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 5 Aralık saat 04:42-24 Aralık saat 12:12tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür dönemi çalışma hayatımızla ilgili konularda strese yol açabilir. Normal zamanlarda zaten yoğun birgündeminiz varsa, şimdi iki misli hareket etmek zorunda kalırsınız. Bir yandan rutin işleriniz, diğer taraftan üzerinize yüklenen işler derken, hakikaten yorgunluk bir hayli artabilir. Sorunlarla uğraşmanız, tabii ki sağlığınızı da ihmal etmemeniz, beslenmenize dikkat etmeniz, şikayetleriniz varsa mutlaka üzerinde durmanız gerekir. Bir yandan akıllıca ilerlemeye çalışacaksınız. Diğer yandan dağılmamak için çaba sarfedeceksiniz. Bu ancak çok sistemli olmak ve kararlılık ister. Yaşamınızı tehdit edebilecek büyük sorunlar oluşturmayan bu dönem, geçici ancak bir hayli yorucudur.

5 Aralık 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir. Kardeşler ve kan bağı olduğunuz kişilerin güvenliği söz konusu olacaktır.

5 Aralık 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız. Hedef belirlemeli ve ulaşmak için tüm gücünüzle ilerlemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Empati, sevgi ve şefkat arayışının arttığı bir gün. Ancak, ilerlemek istediğimiz konularda yaptığımız planlar değişebilir veya bu alanlarda önümüze farklı seçenekler çıkabilir ya da konusunda uzman kişiler bize yeni şeyler önerebilir. Bir ev kiralamak üzereyken, uygun fiyatlı bir ev satın alma fırsatı sunan emlakçı, spor salonuna yazılmak isterken en gelişmiş fitness düzenekleri ve ekipmanları satın alıp eve gelen eş v.b olaylar sıklıkla planlarda değişikliğe neden olabilir.

5 Aralık 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde yaşanan gelişmeler daha olumlu bir havaya bürünüyor. Bir yandan da yeni öneriler alacağınız fırsatlar dikkat çekecek. Başkalarının hayatınıza getirdiği değişimin hızlandığı bu dönem farklıortaklıklarına yönelebilirsiniz. Yakın arkadaşlıklar açısından pozitif beklentiler ve iyimserlik hakim. Yaratıcı konularda daha somut ve akıcı sonuçlar almanız söz konusu.

5 Aralık 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BERABER olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız, sezgilerinize kulak vereceğiniz kritik bir gündesiniz.

5 Aralık 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Aralık 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 21' 04" R
Ay
İkizler
06° 25' 16" R
Merkür
Başak
23° 38' 03" R
Venüs
Terazi
29° 43' 58" R
Mars
Yengeç
10° 28' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 35"
Satürn
Balık
14° 55' 21"
Uranüs
Boğa
27° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 27' 47"
Plüton
Oğlak
29° 43' 42"
Chiron
Koç
22° 10' 56"
Lilith
Terazi
09° 28' 11"
True Node
Koç
06° 38' 56"
Son Güncelleme : 23/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>