Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu. Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi.

İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz. İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz.

Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir.

Aile ilişkilerinize bugünlerde daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. Onları çok fazla ihmal ettiniz gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzak bir yakınınız olmasına karşın, çok sevdiğiniz birinin karmaşık sağlık sorunları sizi üzüyor. Bu konuda yeterince duyarlı bulmadığınız biriyle problem yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde güzel haberler alacaksınız, hareketli bir geceye hazırlıklı olun. Arkadaş ilişkilerinizdeki bir hoşluk, direk sizinle ilgili olmasa da, bugünlerde sizi de mutlu edecek.

6 Ekim 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 11:33 olana dek devam edecek boşluk etkisinin ardından Akrep  burcunda ilerleyecek Ay, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla  ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz.

6 Ekim 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alınganlığınız üzerinde. Bu nedenle çevre ile olan ilişkilerinizde dikkat edin. Kırıcı olmamaya gayret edin. Alışveriş merkezleri sizin için bugün iyi gelebilir. Partnerinizin size karşı olan davranışlarını ilgisizlik olarak algılamayın. Onun yerine kendinizi koyduğunuzda işi ile ilgili yoğunluğunu anlayabilirsiniz. Beklenmeyen harcama ihtiyaçları için hesaplı olun.

6 Ekim 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda doğru ilerlemeyen veya hoşunuza gitmeyen şeyler olabilir. Bu tür konularda sesinizi yükseltebilirsiniz. Ancak, tartışmak veya bağıra çağıra bu durumu herkesle paylaşmak yerine, bazı değişiklikler yapmak daha doğru olmaz mı? Yoksa biraz daha sabretmek mi istiyorsunuz? Tüm burçlar için gün geneli: Bugün Terazi burcunda meydana gelecek yeni ay, yenilikçi hareketleri ve yenilenmeyi tetiklemekle birlikte, Uranüs, Güneş, Satürn ve Jüpiter arasında oluşmuş olumsuz açıları sert şekilde harekete geçirebileceği için, oldukça gergin ve stresli bir hafta sonu atmosferi hazırlayabilir. Bu hafta sonu gergin kişi ve ortamlardan uzak durmaya çalışmamızda, riskli hareketlerden ve konuşmalardan sakınmamızda, sağlığımıza dikkat etmemizde fayda var. Bu gergin açılar, genel anlamda ülkemizde, sınırlarımızda ve dünya genelinde de stresli ve huzursuz edici olaylara sebep olabilir(hoş olmasa da yazmamı bekliyorsunuz yazalım o zaman!). Ben bu hafta sonunu genelde sürtüşme yaşadığım kişilerden uzak kalarak ve olası riskli hareketlerden sakınarak evde geçirmeyi planlıyorum. Ancak, ne zaman bu tedbiri alsam merdivenlerden yuvarlanıyorum o da ayrı konu! Önümüzdeki hafta düşme anılarımı paylaşmama umuduyla…

6 Ekim 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

6 Ekim 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Kısa geziler ruhunuzu rahatlatıyor. Değişik ortamlarda değişik dostluklar kuruyorsunuz. İşleriniz de yolunda.

6 Ekim 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ekim 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 09' 60" R
Ay
İkizler
17° 56' 28" R
Merkür
Başak
25° 10' 46" R
Venüs
Akrep
00° 44' 53" R
Mars
Yengeç
10° 56' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 12"
Satürn
Balık
14° 51' 45"
Uranüs
Boğa
27° 03' 19"
Neptün
Balık
28° 26' 24"
Plüton
Oğlak
29° 43' 16"
Chiron
Koç
22° 08' 51"
Lilith
Terazi
09° 33' 44"
True Node
Koç
06° 39' 14"
Son Güncelleme : 23/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>