Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açılabilir.

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor.

Bugün mantığınızı ön palanda tutmanız gereken önemli kararlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz. Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var.

3 Ekim 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününe, saat 05:00 Pluto-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, ilişkiniz,hayatınız, evlilik, ortaklıklar konularında etkili olduğu gibi, romantizm duygusu, çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili bir dönüşümün de işaretçisidir. Siz, bu meseleler üzerinde önceliklerinizi mutlaka gözden geçirerek, derinlikli bir şekilde yüzleşmede bulunmalısınız. Bazen yaşanmış veya yaşanmakta olan bir takım sıkıntılar, aslında düzene kavuşturulması, yenilenmesi, geliştirilmesi gerekenler için uyarıdır. Bu uyarıları hayat bize yapar ve biz bunları duymak zorundayız. İşte bugünkü görünüm, bir temizlik, arınma, güçlenme sürecini işaret etmektedir.

3 Ekim 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi daha bir enerjik hissediyorsunuz. Aile içinde sizden daha tecrübeli kişilerin vereceği fikirlere önem verin. Çünkü, çok fazla duygusal davranarak, atmanız gereken katı ve radikal adımları atamayabilirsiniz. Bazen yalnız kalmak sizin için iyi oluyor, daha bir sağlıklı olarak kendinizi dinleyebiliyorsunuz.

3 Ekim 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi nasıl ve nerede kullanacağınıza sadece siz karar verebilirsiniz. Belli bir konuda gerçek duygularınızı ve düşüncelerinizi sorgulamanız gerekiyor. Yaratıcılığınız, zekanız ve sempatikliğiniz diğerleriyle uğraşmayı gerektiren işlerde yeni bağlantılar kurmanızı sağlayabilir. Aşk hayatınızda yenilikler ve olumlu gelişmeler var(fırsatı görebilirseniz). Tüm burçlar için gün geneli: Gergin gezegen etkileri diyalog kurmayı zorlaştırdığı gibi, pek çok konuda başarısız olmamıza veya olayların istediğimiz doğrultuda ilerlememesine neden olabilir. Ani kararlar, ani hareketler, sakarlığa neden olabilecek dikkatsizlikler ve riskli tavırlar için uygun günlerde değiliz. Olası terslikler üzerine alternatif planlar yapılmasında fayda var.

3 Ekim 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artık yakınlarla ilişkilerden keyif alıyor, gereksiz gerginlikleri aşıyorsunuz. Düşüncelerinizi destekleyen zihinsel paylaşımlar üzerinde durabilirsiniz. İçinde olmadığınız kişisel gelişim konuları sizi daha fazla etkileyebilir, merakınızı uyandırabilir. Yolculuk planları yaptığınız bu dönem sizi geliştirecek fırsatları değerlendirme şansınız olacak.

3 Ekim 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

3 Ekim 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 14' 54" R
Ay
İkizler
19° 04' 37" R
Merkür
Başak
25° 20' 01" R
Venüs
Akrep
00° 50' 58" R
Mars
Yengeç
10° 58' 55" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 27"
Satürn
Balık
14° 51' 24"
Uranüs
Boğa
27° 03' 13"
Neptün
Balık
28° 26' 16"
Plüton
Oğlak
29° 43' 13"
Chiron
Koç
22° 08' 39"
Lilith
Terazi
09° 34' 17"
True Node
Koç
06° 39' 15"
Son Güncelleme : 23/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>