Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Odağını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak fazlasıyla enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Genel olarak her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Huzur ve mutluluk çok uzağınızda olmayacak.

Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçının. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermek istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda pek sorun yaşanmayacak. İstediklerinize adım adım yaklaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ortamlara davet edilmemek sizi kaygılandırabilir, üzebilir. Herkesin odağında biri olmak yerine kendine doğru odaklar seçen biri olmayı denemelisiniz. Hayatınız geçici heveslerin, anlık keyiflerin çok daha fazlasını hak ediyor; geleceğinize dair planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal dengeyi sağlamak için içsel huzurunuza odaklanmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmek önem kazanabilir. Aynı zamandahayatınızda yapmanız gereken planlama ve organizasyonları bugün detaylı bir şekilde gözden geçirmeniz gerekebilir. Kararlarınızı daha objektif bir şekilde almak için iç sesinizi dinlemek ve aklınızın sesini duymak önemli olacaktır. Enerjinizi doğru yönlendirdiğinizde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm gününü evde geçirmek isteyebilirsin. Uzun zamandır izlemek istediğin filmleri bugün izlemek isteyeceksin. İş ve eğitim hayatını aynı anda götürmeye çalışan bir Yengeç burcuysan, bu temponun sana ağır geldiğini düşünebilirsin. Tek bir alana odaklanmak isteyeceksin. Sosyal medya da geçirdiğin zamanı kısıtlamak isteyebilirsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda şanslı ve hareketli bir döneme giriyorsunuz.Çabalarınızla yeni fırsatlar yaratabilir, işinizi büyütebilir ve mesleki açıdan ilerleyebilirsiniz. Dengeyi korumaya özen gösterin, stres ve öfkeyi kontrol altında tutun. 

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizden destek görebilirsiniz, özellikle dearkadaşlarınızdan. Çevreniz kalabalık olabilir, fikirleriniz sorulabilir. Gördüğünüz ilgi sizi oldukça hoşunuza gidecek. Kendinizi güvende ve keyifli hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yardım kuruluşlarına veya bir derneğe üye olmayı düşünebilirsiniz. Yakın arkadaş çevrenizden kişilerin bulunduğu derneklere öncelik verebilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuları zorlamadığınız ve bıraktığınız, her şeyi çözmek zorunda olmadığınızın farkında bir yaşam biçimine geçerseniz olayların lehinize döndüğünü göreceksiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı insanlarla fikir ayrılığına düşmen olası. Ancak bu durum kavgalara sebep olmayacak. Aksine kendini çok daha iyi ve rahat ifade edebilmeni sağlayacak. Bugün ayakların yere daha sağlam basacak.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün üretken olma ihtiyacınız ön planda. Genel olarak yavaşlama zamanı olmasına rağmen kendinizi oraya koymak için iyi bir zaman. Yine de imajınızda veya çalışmanızda daha fazla bütünlüğü hedefleyebilirsiniz. Gün ilerledikçe, muhtemelen görüşlerle ilgili anlaşmazlıklar, devam eden bir sorunun hatırlatıcısı olabilir. Bir yanınız hayatınızdaki insanların değişmesinden endişe ediyor olabilir ve her şeyin olduğu gibi kalması konusunda duygusal olabilirsiniz. Bu tür sorunları bir anda çözmek zordur; bir süreç söz konusudur ve bu, bazı bilinmeyenleri içerse de değişimin gerçekleşmesine izin vermeyi öğrenmekle ilgilidir.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, sosyal çevrenizle ilişkilerinizi sağlamlaştıracağınız bir gündesiniz. Kalıcı ve sorumluluk getiren ilişkilerin temelleri atılabilir. Hayallerinize bir adım daha yakınsınız. Bundan sonraki süreçte kararlı olun. Kararlılıkla ilerlediğinizde duygusal güven ihtiyacınızı da karşılamış olacaksınız.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilir, topluluk-derneklerde yer alabilirsiniz. Ancak otoritelerle sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, enerjinizin yükselmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>