Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiklerinizle hislerinizi paylaşmak ve ortaklaşa çalışmalar yapmak kendinizi iyi hissettirebilir. Duygusal yönden oldukça yoğun hissedebileceğiniz bugün, sevdiğinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz.

İş yaşantınızda yüksek amaçlar için çalışabileceğiniz ve kendinizi kanıtlama hevesi içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. İşbirliklerinden büyük yararlar da görebilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizle anlaşmalar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz anlaşmaları imzalamadan önce koşulları iyi değerlendirmelisiniz.

Bugün, başkalarının sorunları ve sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Kontrol edemediğiniz olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda güzel, keyifli ve farklı bir gün geçireceksiniz. Bugün ciddi konuşmalara ve yenibağlantılarına oldukça açıksınız. Size yönelik büyük olumsuzluklar yok Bazı kimselerle olan kavga ve dargınlıklar sizi doğrudan veya dolaylı olarak etkileyebilir. Akşama alacağınız çok önemli haberler olabilir.

7 Şubat 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:00 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün kavuşumuyla Perşembe gününe merhaba diyoruz. Zayıf etkiler altındaki Merkür, güçlü Neptün ile yan yana gelince pürüzlerinden arınıyor. Bu enerji altında, hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretiler konusunda kendisini geliştirebilirsiniz. Farklı inanışları ve kültürleri inceleyerek fikirce zenginleşebilirsiniz. Evrensel sevgiyi yüreğinizde hissedebilirsiniz. Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Bu enerji sizi, maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Ay sonuna doğru, Venüs Balık burcunda ilerlediğinde o aradığınız sevgiye veya sevgiliyle karşılaşabilirsiniz. Güzellikler düşünelim canlarım, olumsuz düşünmenin kimseye faydası yok.

7 Şubat 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz.. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz. Planladığınız işlerin yolunda gitmesi için gösterdiğiniz olumlu çabalarınız, istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek..

7 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde ve ortaklıklarda sizi zorlayan etkiler altındasınız. Bir yandan da kendi beklentilerinizi ortaya koyduğunuz bir duruş kazanıyorsunuz var. Sizi güçlü olmaya zorlayan anlaşmaların üzerinizdeki baskısı artacaktır. Daha mantıklı ve soğukkanlı adımlarınızla destek bulabilirsiniz. Maddi açıdan değişik beklentiler içinde olduğunuz bu dönem ekonomik kaygılar yaşanabilir.

7 Şubat 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugün her alanda az ve öz konuşarak son noktayı koymayı başarıyorsunuz. İlişkileriniz bu sayede güvenilirlik kazanıyor.

7 Şubat 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreye karşı olan duyarlılığınızın artacağı bir gün içinde olduğunuzdan, girdiğiniz ortamları dikkatle seçmeli, negatif titreşimlerden uzak durmalısınız. Dış dünyadaki olumsuz hava tamamen içinize yansıyarak iç dünyanızda da huzursuzluğa neden olabilir.

7 Şubat 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
05° 24' 54" R
Ay
Aslan
13° 40' 28" R
Merkür
Terazi
03° 07' 30" R
Venüs
Akrep
06° 01' 30" R
Mars
Yengeç
13° 17' 22" R
Jüpiter
İkizler
21° 07' 40" R
Satürn
Balık
14° 33' 28"
Uranüs
Boğa
26° 58' 14"
Neptün
Balık
28° 19' 15"
Plüton
Oğlak
29° 41' 19"
Chiron
Koç
21° 57' 46"
Lilith
Terazi
10° 02' 31"
True Node
Koç
06° 38' 49"
Son Güncelleme : 28/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>