Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Keyfinize düşkün olacak,kendi isteklerinize beklentilerinize odaklanacak yerinizde durmak istemeyeceksiniz. Pazartesi bu etkiyle hareket ederken akşam saatlerinde kazalara sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda var. Ailenizdeki insanlara karşı agresif, sert ya da tartışmacı tutumlar içerisine girebilirsiniz ama bununsonucunda da haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Pazartesi günü keyifli etkileşimler var. Hayatınızı yeni yeni yoluna koymak üzeresiniz önemli konuşmalar görüşmeler kendinizi iyi hissetme uzun zamandan sonra enerjinizin yerine geldiğini görme gibi etkiler devrede olurken önemli konuşma ve anlaşmalar arkadaş tarafından gelecek. Sosyal çevrenizdeki insanların size birçok konuda fayda sağladığını göreceksiniz. Kafanızda planlar varsa bu planları hareketlendirme adına arkadaşlarınızdan destek almayı ihmal etmeyin.

Güzel şans ve fırsatlar çevre değişimlerinden ve sosyal çevre alanlarınızdan karşınıza gelirken geri planda durduğunuz biraz da kafanızı dinlemek istediğiniz bu dönem toplumsal konu ve olaylar fazlasıyla ilginizi çekiyor. Ama bu toplumsal olaylara ilk defa farklı bir perspektiften ve rahat gözlerle bakmayı da tercih ediyorsunuz. Kariyer alanlarınızda güzel açılımlar devreye girebilir kendinizi mutlu ve iyimser görebilirsiniz. Perşembe günü sorumluluklarınızı bileceksiniz, yapılması gerekenleri çok rahat bir şekilde ele alacaksınız. Sağlığınız gayet iyi. Artık sağlığınızda ne yapmanız ne yapmamanız gerektiğini çok net bildiğiniz için işleri yoluna koyma potansiyeliniz var.

Perşembe günü Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle 11 Temmuz'u bir kenara not edin çünkü bu tarihtensonra 3 haftalık döngü içerisinde kendinize bakmak, güzelleşmek, alışveriş yapmak, kendinize vakit ayırmak, sosyalleşmek, gezmek dolaşmak ön plana çıkacak. Herkes sizi konuşacak herkes sizin bu havanızı sevecek. Bekarsanız da bu dönem biriyle tanışmama ihtimaliniz yok gibi.

Cuma gününe dikkat, hayatınızda biri varsa o insanın üzerinizde kuracağı baskıyla, belki kıskançlığıyla üzerinize fazlasıyla geldiğini ve sizi bu güzel ruh halinizden uzaklaştırmaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla ufak bir kriz büyük olaylara dönüşebilir kıskançlık, baskı, manipülasyondan mümkün olduğunca uzak durun yapanlara karşı da tepkinizi daha normal bir şekilde göstermeyi ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 22' 45" R
Ay
Boğa
06° 44' 14" R
Merkür
Akrep
07° 03' 46" R
Venüs
Yay
00° 33' 51" R
Mars
Yengeç
23° 16' 42" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 09" R
Satürn
Balık
13° 22' 23"
Uranüs
Boğa
26° 24' 22"
Neptün
Balık
27° 47' 47"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 58"
Lilith
Terazi
12° 16' 53"
True Node
Koç
06° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:40

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>