Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Temmuz - 15 Temmuz

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar kariyer ve meslek alanlarınız oldukça aktif. Temmuz ayına bu konularla giriş yapıyorsunuz. Çalışmıyor olsanız bile insanlara yardım etmek, topluma faydalı olmak sizin için önemli olacak ama en hızlı olayları ve en hızlı haberleri de bu alanlardan alacaksınız. Annenizin hayatında hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir ya da kariyerinizde bazı beklenmedik durum ve olaylarla da karşılaşabilirsiniz. Salı günü Merkür Aslan burcuna geçiyor. İletişimde rahatlamaya başlayacaksınız. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bu dönem ya da daha önceki süreçte yeteri kadar bir araya gelemediyseniz, şimdi arkadaşlarınızla olan bağlantılar kuvvetlenme başlıyor. Organizasyonlar, aktiviteler, davetler varsa bu konuları da hayata geçirmek isteyebilirsiniz.

Çarşamba günü sevdiğiniz insanın bazı konularda üzerinize gelmesi şüpheyle yaklaşması üzerinizde baskı kurması gibi etkilere karşı dikkatli olmakta fayda var. Bazı noktalarda birbirinizi ikna etmek kolay olmayacak şüphe mekanizmasını fazlasıyla çalıştırabilirsiniz. Burada tartışmalara girmeden, konuları uzatmadan durumları idare etmeye özen gösterin.

Cumartesi günü Yengeç burcundaki Yeni ay, yenilik ve başlangıçlar konusunda sizi desteklemiyor. Ama yurt dışı ile ilgili konular varsa bu konularda desteklenebilirsiniz ya da bir bilinçaltı çalışması yapacaksanız kendinizi şifalandıracaksanız kötü alışkanlıklarınızdan kurtulacaksanız ya da kendinize çeki düzen vermek istiyorsanız işte bu noktalarda bu Yeni ayı kullanın ama vereceğiniz önemli büyük kararlar konusunda bu ay çok da destekli değilsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin mide sıkıntıları problemleri, hazımsızlık gibi konular gündeme gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Temmuz - 15 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 55' 23" R
Ay
Akrep
10° 13' 15" R
Merkür
Aslan
28° 22' 25" R
Venüs
Terazi
11° 39' 33" R
Mars
Yengeç
01° 57' 27" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 30"
Satürn
Balık
16° 02' 09"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 08"
Plüton
Oğlak
29° 54' 14"
Chiron
Koç
22° 44' 50"
Lilith
Terazi
07° 49' 49"
True Node
Koç
06° 41' 57"
Son Güncelleme : 08/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>