Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Temmuz - 8 Temmuz

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar bu Dolunayı sosyal çevre alanlarında yaşayacaksınız. Girdiğiniz yerler, dahil olduğunuz partiler ya da dernekler önem kazanıyor. Eğer bu alanda hayatınıza hizmet etmeyen, sistemli gitmeyen ya da sizi uğraştıran konular varsa, bazı arkadaşlarınızla ilişkinizde mesafeler açıldıysa ya da o mesafeyi fazlasıyla hissediyorsanız bu Dolunay önemli kararlar alacaksınız. Bazı arkadaşlarınıza hoşçakal diyebilirsiniz bazılarıyla aranızdaki halletmeniz gereken meseleleri gündeme getirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ya da çocuğunuzun sosyal çevre ortamlarında anlaşmazlıkları gündeme gelebilir ve bu anlaşmazlıklar arasında arabuluculuk görevi de görebilirsiniz. Bunlar Dolunayın konusu çok olumsuz değil ama bir şeylere karar vereceksiniz, çevrenizi oluşturacağınız önemli bir Dolunay sizi bekliyor. Burada vermiş olduğunuz kararların da hayatınıza, özel ilişkilerinize,hayatınız ve parasal konulara yansımasını da 21 Temmuz'daki Dolunayla çok net bir şekilde göreceksiniz. Çevre değişimleri konusunda destekleniyorsunuz. İş değişikliği yapmak yeni bir işe girmek yeni bir muhite taşınmak yeni bir parti, organizasyon, aktivitenin içerisine dahil olmak için bu Dolunayı kullanabilirsiniz. Hafta başı biraz isteksiz enerjilerle dolu olacaksınız yataktan kalkmak zor gelebilir haftaya adapte olmak zor gelebilir. Çalışmaya daha fazla odaklı olacaksınız. Özellikle Çarşamba sabaha karşı itibariyle Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hayat sizin için hızlı akabilir. Aşka, keyfe çocuklarla ilgili konulara, risk içeren alanlara kendinizi kaptırdığınız bir dönem içerisindesiniz. Şansınız çok yüksek, bu aralar elinizi neye atıyorsanız bu konuların desteklendiğini göreceksiniz. Özel hayatınızda önemli girişimler, çocuklarla ilgili konularda verilecek akıllıca kararlar,sanatsal işlerinizde sizi destekleyen insanlar bu hafta yardımlarını size fazlasıyla gösterebilirler ve bu da sizleri çok mutlu edebilir.

Hayatınızı yapılandırıyorsunuz bu çok kolay değil. Satürn sizin burcunuzda ama sınırlarınızı iyi bilirseniz ulaşamayacağınız hiçbir hayaliniz olmayacak. Gayrimenkul alım satım kiralama gibi işleriniz yaz boyunca çok aktif. İletişimsel işlerinizde inatlaşmalar ya da yakın çevrenizle olan girişimlerinizde onlara ayak diremekten mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin ve bu hafta Salı gününü Çarşamba gününü ve Cuma gününü iyi kullanın diyorum.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Temmuz - 8 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>