Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Eylül - 23 Eylül

Balık Burcu

Balık ve yükselen Balıklar, biraz geri planda durduğunuz bir hafta sonuydu haftaya da bu etkilerle başlıyorsunuz ama Pazartesi öğleden sonra ve birkaç gün boyunca sizin için önemli olacak. Çarşamba günü burcunuzda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Özel hayatınızda vermiş olduğunuz kararların bir yansıması olacak. İkili ilişkiler ve ortaklı işler alanında bazı beklentileriniz karşılanmamış olabilir. Özel hayatınızda olumsuz giden koşullar olabilir, bardağın boş tarafını görüyor olabilirsiniz. Bu ay tutulması hayatınızla alakalı vereceğiniz önemli kararları barındıracak. Çocuğunuzla ilgili önemli kararlar devreye girebilir. Yönünü bilememe, tam anlamıyla harekete geçememe hali de devrede olabilir. Bu dönem çok çabuk karar vermeniz gerekirken Ay Neptün kavuşumunun kişisel alanınızda olmasıyla sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Soğuk algınlıklarına yakalanabilirsiniz, yemeye içmeye olan zaafınız hızlanabilir. Şeker intoleranslarına, salgı sistemi, ayak bölgesi rahatsızlıklarına da dikkat etmek gerekecek. Hayatınıza dair gerçekçilikten uzaklaşmayın, hayal gücünüzün kuvvetli çalıştığı ama aynı zamanda etrafınızdaki insanlara yardım etmek istediğiniz ve kendinizi bu anlamda fazlasıyla hırpaladığınız bir dönem olabilir. Bu dönem hissiyatınızı iyi kullanın sezgileriniz çok kuvvetli olacak. Gördüğünüz rüyalar, öncü gelen bilgiler ya da karşılaştığınız insanlar da hayatınızı fazlasıyla etkileyecek ama her koşulda ana konunuz hayati kararlar ve sağlık olacak.

Güneş’in Uranüs’le güzel bir açısı var bu açı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda olaylar sıkıntıya girdiğinde yakın çevrenizdeki insanlardan güzel sinyaller alacağınızı ve bu insanların ilişkiniz doğrultusunda sizi destekleyeceğini de gösteriyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla güzel planlar yapabilir, eğer hayatınızda bir insan yoksa bu dönem yalnız kalmayabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa hayatınıza bir insanı alma potansiyeliniz de yüksek.

Hafta sonu Merkür’ün Jüpiter’le dik açısı var. Bu da aile büyüklerinize karşı tutamayacağınız sözleri devreye sokacağınızı gösteriyor. Bu dönem hayatınızda bir insan varsa o insanın kariyerinde de bazı kararlar alması gerekecek. Önünde güzel değişik şanslar ve fırsatlar bulunacak ama bu fırsatlara daha farklı gözlerle bakması ve buna göre hareket etmesi önem kazanacak. Hayal kırıklıkları, beklentilerin yüksek olması karşı taraf üzerinde bir hayal kırıklığı yaratabilir. Taşınma ile ilgili konularda zorlanmalar devreye girebilir. Pazar günü Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle müşterek para alanları, ödemeler, vergiler, krediler, nafaka, miras alanlarınız aydınlanıyor. Güneş buralarda hareket edecek. Önünüzdeki dönemde para ile ilgili işlerle ilgileneceksiniz. Vergi konularını sağlam tutmanız, ilişkilerde cinsellik alanının aktif olması ve farklı insanlar ya da hayatınızı değiştirecek bir insanla bir araya gelme potansiyelinizin de yüksek olacağı zamanlar başlıyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Eylül - 23 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 05" R
Ay
Yengeç
12° 16' 59" R
Merkür
Akrep
14° 05' 16" R
Venüs
Yay
06° 05' 59" R
Mars
Yengeç
25° 16' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 48" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 46"
Neptün
Balık
27° 41' 27"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Terazi
12° 47' 21"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>