Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Temmuz - 8 Temmuz

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, bu Dolunay aşk hayatınızı hareketlendiriyor. Aşka dair vereceğiniz önemli kararlar var. Bekar bir Başak burcuysanız sosyal çevreniz çok hareketli, arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal paylaşımlarınızın hızlandığını hissediyorsunuz ama bir yandan da özel hayatınızda bir türlü istediğinizi tutturamıyor olabilirsiniz ve arkadaşlarınız, sosyal çevrenizle ilgili konularda vermeniz gereken önemli kararlar olabilir. Arkadaşlarınız mı istediğiniz gibi bir insanı sizinle tanıştıramıyor yoksa bulunduğunuz çevreden kaynaklı olarak mı hayatınıza istediğiniz kişiyi çekemiyorsunuz bunu sorgulayabilir ve bazı kararlar alabilirsiniz. Bu kararlarınızın sonuçlarını da bir ay sonra tavırlarınızın hareketlerinizin sonuçlarına göre çok net bir şekilde alacaksınız. Burası çocuk alanıdır aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyen Başak ve yükselen Başakların tam da bu Dolunay zamanı hızlı haberler alması söz konusu olabilir. Spekülatif alanda, borsada yatırım yapıyorsanız tam da bu Dolunay zamanı heyecanlı bazı haberler alabilirsiniz. Bu dönem özel hayatınızdaki insan ve sosyal çevreniz arasındaki dengesizlikler sizi fazlasıyla yormuş olabilir. Hayatınızdaki insan, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde çok daha sevecen olduğunuzu, kendisiyle olan ilişkinizde ise ketum davrandığınızı düşünebilir. Burada kararı verecek olan sizsiniz. Özel hayatınız, aşk ilişkileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular bu Dolunayın ana konularından. Sanatsal işleriniz de önem kazanabilir. Bu Dolunaydan hiç korkmayın, Oğlak burcunda olduğu için bu ayın sonu ve Temmuz’un sonundaki bu Dolunay size yarayacak.

Bu hafta ayrıca çalışma koşullarınız da ön planda çünkü bayram sonrası yüksek ihtimalle gündelik işlerinizi toparlamanın keyfini yaşayacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda yeni bir insanla tanışma potansiyeliniz de yüksek. Eğer hayatınızda biri yoksa Salı ve Çarşamba günlerini bu anlamda değerlendirin. Hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanla sosyalleşmek onun çevresi ya da sizin çevrenizde güzel planlar içerisinde olmak önemli olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Temmuz - 8 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>