Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Eylül - 23 Eylül

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, çalışma hayatı ve sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Hafta sonu çok çalıştıysanız, her şeye bir görev gibi baktıysanız haftaya da bunun yansımaları devrede olacak. Para ile ilgili konularda güzel gelişmeler şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

Çarşamba günkü ay tutulması ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerçekleşiyor. İlişkilere dair önemli kararlar bu ay tutulmasının konusu. Sevdiğiniz insanı ne kadar çok seviyorsunuz onun için nelerden feda edersiniz bunlara karar vereceğiniz, biraz da karşı tarafı o romantizmle, karşı tarafla bir bütün olma enerjisiyle daha fazla gözünüzde büyüterek yola devam edebilirsiniz. Var olan ilişkilerinizde bazı gerçekliklerden kaçmayın, kendinizi kandırma enerjiniz yüksek çalışacak. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda aslında olumsuz baktığınız bir dönem. Bazı kararlarınız var ve ilişkilerden ne istediğinizi artık çok net biliyorsunuz fakat karşı taraftan beklediğinizi bulamadığınızı düşünüyorsunuz. İşte bu olumsuzluk içerisinde karşı tarafa fazla bir misyon yüklememek ya da bu olumsuzlukları görmezden gelme etkisine karşı dikkat edin. Aynı durum ortaklı işleriniz için de geçerli bazı noktalarda kendinizi kandırabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa bu ay tutulması hayatınıza bir insanı getirebilir. Para ile ilgili mevzular da işin içerisinde olacak. Her koşulda gözünüzü dört açmanız gerekiyor çünkü en çok Balıklar, Başaklar, İkizler ve Yaylar etkileniyor. Aklınız iyi çalışır iyi bir iletişimcisiniz mükemmeliyetçi bir taraflarınız var. İlişkiler karşınıza geldiğinde bu tarafları da boş bırakmayın.

Güneş’in Uranüs’le olumlu açısı seyahat konusunda uzaktan beklenen haberler ve ticari faaliyetler konusunda esnek rahat bir dönemi müjdelerken hafta sonuna doğru Merkür’ün Jüpiter’le olan dik açısı patronlarınıza ve etrafınızdaki insanlara verdiğiniz sözü tutamamanıza neden olabilir. Bu dönem söylediklerinize dikkat edin ve pireyi deve yapmayın. Diğer taraftan ilişkiler, aile, yerleşimle ilgili konularla da alakalı önemli kararlar devrede olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Eylül - 23 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 21" R
Ay
Yengeç
11° 27' 06" R
Merkür
Akrep
13° 59' 36" R
Venüs
Yay
06° 01' 27" R
Mars
Yengeç
25° 14' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 59" R
Satürn
Balık
13° 10' 42"
Uranüs
Boğa
26° 14' 54"
Neptün
Balık
27° 41' 32"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 40"
Lilith
Terazi
12° 46' 56"
True Node
Koç
06° 24' 23"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>