Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar iletişimi kuvvetli haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizden önemli haberler devreye girerken ufak tefek krizlerle de uğraşmak söz konusu olabilir ama bu hafta oldukça hareketli geçecek sizin için. Mars ve Uranüs kavuşumu seyahat alanlarınızda gerçekleşiyor. Aynı zamanda eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ticari faaliyetler, sosyal medya ve hukuk alanlarında hızlı ani beklenmedik bazı oluşumlar altında olabilirsiniz. Bir eğitim alıyorsanız hızlı ani beklenmedik bir değişiklik ya da burada yaşanacak bir sıkıntı söz konusu olabilir. Uzakta bulunan akrabalarınızın hayatında buna benzer etkiler devreye girebilir. Tanımadığınız insanlarla bu dönem tartışmalara girmeyin, bu dönem bazı şeyler olmuyorsa çok da zorlamayın çünkü Mars ve Uranüs kavuşumu bu hızlı olaylar size faydalı gelecek.

Güneş’in Uranüs’le olan sekstil açısı sosyal çevrenizden faydalanacağınızı gösteriyor. Uzak yerlerde bir arkadaşınızın tavsiyesi üzerine bir yerlere gitmek ya da sıkıntı yaşadığınız konuları geride bırakmak, birilerinin size yardım etmesi, sosyal çevrenizden bir insanın sizin tarafınızda olması gibi etkiler devreye girerken Cumartesi günü Mars İkizler burcuna geçiyor. Önünüzdeki bir buçuk ay boyunca enerjinizi ve gücünüzü kariyerinize harcayacaksınız. Göz önünde bulunduğunuz ortamlarda kalabalık yerlerde fikirsel olarak harekete geçmek eylemleri başlatmak önem kazanırken sözsel olarak agresyondan mümkün olduğunca uzak durun. Patronlarınızla olan ilişkilerinizde fikirsel olarak bazı anlaşmazlıklar devreye girebilir. Kalabalık ortamlarda insanlar sizi fikirsel olarak sinirli ya da agresif görebilirler. Annenize karşı da biraz daha sakin olun. Birden fazla işle uğraşıyorsanız bu dönem odaklanma sıkıntısı yaşayabilirsiniz.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor ve sizin aşk evinizde oluşuyor. Aşk hayatınız, çocuğunuzla ilgili konular bu Dolunayın ana konuları. Burada başlatmış olduğunuz kararların sonuçlarını bu Dolunayla beraber alıyorsunuz. 22 Haziran civarında aşk hayatınızda aldığınız sorumluluklar artık tamamlanıyor burada daha büyük kararlar almanız gerekebilir. Bir şeyleri sonlandıracak ve ona göre verdiğiniz kararlarla yolunuzda ilerleyeceksiniz aynı durum çocuğunuzla ilgili konular için de geçerli. Sanatsal ve kreatif işlerinizde de önemli duygusal kararlar karşınıza gelebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda var bazı yatırımlarınızın sonuna gelmiş ve artık buradan belirli bir kazanç alamayacak olabilirsiniz. Kariyer alanlarınız, yurtdışı alanlarınız çok keyifli, bu hafta en çok bu konulara odaklanın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 47" R
Ay
Yengeç
12° 52' 56" R
Merkür
Akrep
14° 09' 21" R
Venüs
Yay
06° 09' 15" R
Mars
Yengeç
25° 17' 33" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 41" R
Satürn
Balık
13° 10' 27"
Uranüs
Boğa
26° 14' 40"
Neptün
Balık
27° 41' 23"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Terazi
12° 47' 39"
True Node
Koç
06° 24' 13"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:45

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>