Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Ağustos - 19 Ağustos

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar geri planda durduğunuz bir dönem. Güneş Aslan burcunda, yataktan kalkmak zor geliyordur, kafada bir sürü plan vardır,hayatınız aktiftir ama bunları yaparken çok da isteyerek yapmadığınızı fark ediyorsunuz. Haftaya iletişiminiz çok kuvvetli giriş yapacaksınız. Yakın çevrenizden alınacak önemli haberler sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar haftayı hareketli kılacak ama yakın çevrenizde duyacağınız bir haber sizi şaşırtabilir. Krizli bir olayı siz idare etmek durumunda kalabilirsiniz.

Mars ve Jüpiter kavuşumu kariyer ve meslek alanlarınızda oluşacak. İş hayatınızda güzel fırsatlarınız var. Üstlerinizle zaman zaman bazı tartışmalı durumlar olabilir, cesaretinizin yüksek olduğu bir dönem olacak. Fikirleriniz konusunda bu cesareti doğru kullanmaya özen göstermeniz gerekiyor. Durduk yere kimseyle dalaşmayın ya da haklı olduğunuz konuları doğru bir üslupla ifade etmek size yeni kapılar aralanacak ve sizi istediğiniz noktaya taşıyacaktır. İş yapmıyorsanız ailevi konularda da bu etkiniz devrede. Bu aralar fikirleriniz herkes tarafından kabul görmeliymiş gibi hareket ediyorsunuz özellikle annenizle olan bağlantıların böyle olabilir. Toplum önünde duruşunuzda kalabalık ortamlarda ortamları körüklemeyin, insanlarla sözel tartışmalara girmeyin. Merkür Aslan burcuna geçiyor ve gerilemeye sizin burcunuzda devam edecek. 29 Ağustos’a kadar dikkatli olmalısınız. Merkür Başak burcunda dikkatliydiniz ama bu kişisel hayatınızla ilgili bazı hataları karşınıza getirebilirdi. Şimdiyse 6 yıl öncesine bir bakın, geçmişte nelerle uğraştınız, bilinçaltınızda neler olup bitiyor, neleri hazmedemiyorsunuz bunları göreceksiniz. 29 Ağustos’a kadar bu Merkür gerilemesini, içe dönme kariyerinizle ilgili geleceğinizi ilgilendirecek konuları gözden geçirme dönemi olarak düşünebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili olaylara daha yatkın olabilirsiniz ya da canınız daha çok yurt dışına seyahate gitmek isteyebilir. Özel hayatınızda elinizi kolunuzu bağlayan bazı durumlar olabilir. Evlenecekseniz, nişanlanacaksanız bu gibi durumlarda bir engelle karşılaşılabilir. Sağlıkla ilgili bir konuyu da kapsayabilir. Enerji durmasında çok büyük tepkilerden kaçınmak yerinde olacak. Olay ve durumları gözünüzde büyütmeyin. Kendi kendinize kaldığınızda çok daha rahat ettiğinizi fark edebilirsiniz. 29 Ağustos’a kadar diğer insanların söylediklerindense kendi bildiğiniz ve kendi hissettiğiniz konuya odaklanın o zaman işler sizin için çok daha rahat akabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Ağustos - 19 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 09" R
Ay
Yengeç
12° 44' 38" R
Merkür
Akrep
14° 08' 24" R
Venüs
Yay
06° 08' 30" R
Mars
Yengeç
25° 17' 17" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 43" R
Satürn
Balık
13° 10' 29"
Uranüs
Boğa
26° 14' 41"
Neptün
Balık
27° 41' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Terazi
12° 47' 35"
True Node
Koç
06° 24' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>