Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

2 Eylül - 9 Eylül

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, aşk ve keyif veren konularda önemli bir Yeni ay sizi bekliyor. Çocukla ilgili konularda da atılacak önemli adımlar, çocuk sahibi olmayla ilgili verilecek kararlar bu Yeni ayın konusu. Sanatsal ve kreatif işlerinizde işi daha verimli ve sorumlu bir şekilde ele almak istiyor olabilirsiniz. Salı günü oluşacak Yeni ay bu konularda önemli adımlar atmanızı destekleyecek ama diğer taraftan bu adımları atarken dikkatli olmanız gerekiyor. Para ile ilgili konularda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz ya da beklediğiniz bir para gelmeyebilir. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla giriştiğiniz işlerinizde bazı sorunlar, kararsızlıklar adım atmanızı engelleyebilir. Bu dönem risk içeren yatırımlardan ya da hamlelerden uzak durmaya özen gösterin. Para ile ilgili işlerde arkadaşlarınızdan duyduğunuz bir tüyoyu değerlendirme konusunda problemler oluşabilir. Kendi iç güdülerinize güvenmeye çalışın çünkü bu dönem etrafınızdaki insanlardan çok çabuk etkilenebilirsiniz.

Çarşamba günü Mars’ın Yengeç burcuna geçişiyle enerjinizi yakın çevre akraba ve kardeşler alanına yönelteceksiniz. Etrafınızda olup biten konu ve olaylar sizi de ilgilendirecek ama bu olaylara vereceğiniz tepkiler dengesiz ve istediğiniz gibi olmayabilir. Anlık patlamalar, çıkışlar, kavga etmemek için olayları alttan alma ama bu olayların içinizde birikmesi ya da yakın çevrenizdeki insanlarla zaman zaman sürtüşmelere girme gibi etkilere dikkat edin. Alınganlıktan küslükten mümkün olduğunca uzak durun, abinizle ablanızla kardeşinizle ilişkilerinizi kontrollü ele alın. İş ortamlarınızda uyumu yakaladıysanız Çarşamba günü burada eski bir meselenin gündeme gelmesi daha önceden yaşadığınız bir ilişki sıkıntısı ya da problemiyle uğraşma gibi etkiler de gündeme gelebilir. Hafta sonuna doğru ev, aile yuva ortamlarınızda kafanıza estiğini gibi davranacaksınız. Aile büyüklerinizle olan konuşmalarınızda onları şaşırtma potansiyeliniz yüksek. Hafta sonu sosyal çevrelerde ve ortamlarda gerginliklerden mümkün olduğunca uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
2 Eylül - 9 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 05" R
Ay
Yengeç
12° 16' 59" R
Merkür
Akrep
14° 05' 16" R
Venüs
Yay
06° 05' 59" R
Mars
Yengeç
25° 16' 24" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 48" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 46"
Neptün
Balık
27° 41' 27"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 30"
Lilith
Terazi
12° 47' 21"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>