İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler iletişimsel işleriniz bu hafta hızlı akabilir yakın çevrenizden güzel haberler var ve bu haberleri hayatınıza geçirmek isteyebilirsiniz. Pazartesi yakın çevrenizden gelen bir haber agresif ve sinirli olmanıza ve tepki vermenize de neden olabilir. Kazalara karşı da dikkatli olmakta fayda var. Merkür'ün Jüpiter'le olumlu açısı, iletişimsel işlerinizde beklediğiniz haberleri getirebilir. Her tür satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar iletişime dayalı işlerde, yakın çevreden beklediğiniz güzel haberlerde şansın keyfin mutluluğun sizin tarafınızda olduğunu fark edeceksiniz. Olumlu gelişmeler karşınıza gelecek ve önünüzdeki yılı çok daha net planlayabileceksiniz. Parayla ilgili konularda şanslısınız ekonomik davranmanız gerektiğini biliyorsunuz. İhtiyaçlarınız varsa bu ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve bazılarını da stoklayacaksınız çünkü İkizler burcunun parayla alakalı konularda garantici olmak gibi etkileri olabilir. Bu dönemde evinize, ailenize, yuvanıza yapacağınız harcamalar da yüksek olabilir.

Uzun zamandır yakın çevrenizden bir insana destek olmak istiyorsanız Pazartesi günü harekete geçebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden güzel etkileşimleriniz var elinizde güzel bir para da geçebilir. Parayla ilgili sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz. Perşembe günü para ile ilgili işler kariyerinizde parasal konuşmalarda güzel gelişmeler oluşabilir. Beklediğiniz işlerin sonuçlarını alabilirsiniz uzun soluklu kalıcı işler başlatabilirsiniz Yardımlarınız da yüksek olacak. Etrafınızdaki insanlara beraber çalıştığınız insanlara fayda sağlamak da isteyebilirsiniz.

Perşembe günü Venüs'ün Aslan burcuna geçişi iletişimsel işlerinizde bağlantıları kuvvetlendirecek güçlü insanlarla bir arada olacaksınız. Yakın dostlar, akrabalarla olan ilişkilerinizde cömert ve tutkulu yapınız ön plana çıkabilir. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz akrabalarınız, dostlarınız varsa bu dönem bunların üzerine eğilebilirsiniz. İletişimsel her tür işinizde doğru bağlantılarla eğlenerek ve keyif alarak hareket ettiğiniz müddetçe istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Cuma günü, artı eksi birkaç gün alabilirsiniz, tanımadığınız ortamlarda ya da yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı gerilimler devreye girebilir. İş yaptığınız ama daha az samimi olduğunuz bir insanın üzerinizde bir güç ya da bir baskı oluşturduğunu fark edebilir, ona tepki veremeseniz bile yakın çevrenizdeki insanlara bu tepkinizi gösterebilirsiniz. Yakın çevreniz ve uzak çevreniz arasındaki gerginlikler sizi yorabilir. Cuma günü civarı tanımadığınız insanlarla dalaşmayın, kimseyle kavga etmeyin ve bu dönem mevzuları ve sorunları çok fazla uzatmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 05' 37" R
Ay
Yengeç
14° 23' 57" R
Merkür
Akrep
14° 19' 43" R
Venüs
Yay
06° 17' 33" R
Mars
Yengeç
25° 20' 27" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 22" R
Satürn
Balık
13° 10' 11"
Uranüs
Boğa
26° 14' 25"
Neptün
Balık
27° 41' 14"
Plüton
Oğlak
29° 40' 15"
Chiron
Koç
20° 50' 04"
Lilith
Terazi
12° 48' 25"
True Node
Koç
06° 24' 02"
Son Güncelleme : 23/10/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>