Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Temmuz - 15 Temmuz

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, Temmuz ayına girerken ev, aile ve yuva alanlarınız aktif durumda. Yer değişikliği gibi etkiler devreye girerken bulunduğunuz yerde aile ortamlarında ve evinizde yuvanızda hızlı ani beklenmedik bazı olaylar altında da olabilirsiniz. 14-15 Temmuz civarı beklenmedik olaylarla karşılaşma potansiyeliniz de var. Salı günü Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle ikili ilişkiler ve özel hayatınız önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla iletişim halinde olmak, sorunlarınıza çözüm üretmek ya da ortaklı işlerinizde kendinizi ön plana çıkartmak ya da hukuki davalarla ilgili konular önem kazanacak ve burada kendinizi çok daha etkin bir şekilde göstermek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz, hoşlandığınız biri varsa o insana kendi duygularınızdan bahsetmek de önem kazanabilir ama Çarşamba günü dikkat edin çünkü sevdiğiniz insanla aranızda bazı anlaşmazlıklar devreye girecek. Şüphe mekanizması çalışabilir ve karşı tarafın sizi ikna etmediğini, yeteri kadar üzerinize düşmediğini ya da sizi önemsemediğini düşünebilirsiniz. Çekişmeler devreye girebilir.

Cumartesi günü Yengeç burcunda bir Yeni ay var. Çalışma koşulları, gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili verilmesi gereken önemli kararları bu Yeni ayla beraber verebilirsiniz. İş mi değiştireceksiniz yeni bir projeye mi başlayacaksınız ya da yardımınıza ihtiyacı olan bir insana faydalı mı olmak istiyorsunuz bütün bunlara karar vereceğiniz ve istediğiniz sonuçları yaratacağınız bir Yeni ay sizi bekliyor. Sağlıkla ilgili konularda da güzel adımlar devreye girebilir. Mide problemleriniz varsa gastrit, ülser, gaz, şişkinlik gibi buralarda vereceğiniz kararlar yeme içme şeklindeki düzen ya da beslenme şeklinin değişmesi gibi kararlarla istediklerinizi çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Bu Yeni ay Sirius bazlı bir Yeni ay, atacağınız küçücük bir adım karşınıza çok büyük sonuçlar getirebilir. İş değişikliklerinden önemli projelere başlamaya kadar bu Yeni ayı hayatınıza alın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Temmuz - 15 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>