Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Ağustos - 12 Ağustos

Terazi Burcu

Terazi ve yükselen Teraziler maddi konulara odaklı bir şekilde haftanız başlıyor. Parasal konularda beklediğiniz haberlerin gecikmesi burada yaşanacak ufak tefek krizler de Pazartesi günü devreye girebilir. Pazartesi günü Mars ve Uranüs kavuşumu var ve siz bu kavuşumu 8. ev dediğimiz müşterek para alanlarınızdan alıyorsunuz. Burası aynı zamanda biraz yorucu ve zor bir evdir. Eşinizin parası ile ilgili konularda hızlı ani beklenmedik durumlar oluşabilir çeşitli fırsatlar da karşısına gelebilir ama bu fırsatlar biraz tehlikeyi de barındıracak. O yüzden bu fırsatlar geldiğinde ya da parayla ilgili konularda karşılaştığınız beklenmedik durumlar varsa tepkilerinizi kontrol etmeye özen gösterin. Mirasla ilgili konularda çıkacak bazı kavgalar nafaka yüzünden çıkacak olumsuz olaylara da dikkat etmeniz gerekebilir. Bu dönem bir borcun altına girmemeye özen gösterin kimseye borç vermeyin kimseden borç almayın. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda var. Elinize bir para geçtiyse ve bu parayı değerlendirmeyi düşünüyorsanız tam da bu dönemde borsada inişlerin yaşanmasıyla buralara yatırım yapabilirsiniz.

Mars İkizler burcuna geçiyor Cumartesi itibariyle enerjinizi uzak çevre alanlarınıza kaydırıyorsunuz seyahatleriniz hızlanabilir eğitimle ilgili konularda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz gireceğiniz ortamlarda oldukça hareketli bir dönem sizi bekliyor. Ama çok çalışmaktan ve aynı anda birçok konuyla uğraşmaktan kaynaklı hem eğitim hem seyahatlerinizde dikkat dağınıklığına dikkat etmekte fayda var. Uzaktaki akrabalarla bazı tartışmalar da devrede olabilir. Fikirlerinizi başka insanlara yaymak isterken insanların sizi anlamadığını düşündüğünüz noktalarda sinirlenmeyin.

Pazar günü 29 derece Oğlak burcundaki Dolunay var, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşecek. Ailevi konularda vermiş olduğunuz kararların sonuçlarını bu Dolunayla beraber alacaksınız. Bu bir yer değişikliği ya da bir ev almak için harekete geçmek olabilir. Dolunayla beraber bu kararların sonuçlarına ulaşma potansiyeliniz yüksek. Ailevi bir konuyu tamamına erdirmek anlamında bu Dolunayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Uzak yerlerden güzel haberleriniz olacak sosyal çevrenizdeki insanlar da sizi her konuda destekliyor. Hayatınıza bir insan almak istiyorsanız arkadaş ortamlarına gözünüzü çevirmeniz yeterli olacaktır.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Ağustos - 12 Ağustos

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 58' 09" R
Ay
Yengeç
12° 44' 38" R
Merkür
Akrep
14° 08' 24" R
Venüs
Yay
06° 08' 30" R
Mars
Yengeç
25° 17' 17" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 43" R
Satürn
Balık
13° 10' 29"
Uranüs
Boğa
26° 14' 41"
Neptün
Balık
27° 41' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Terazi
12° 47' 35"
True Node
Koç
06° 24' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>