Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Temmuz - 22 Temmuz

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar uzak yerlerden gelecek haberler, hayatınızı düzenleme, ticari faaliyetler, seyahatlerle bağlantılı işlerde organize etmeniz gereken konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden güzel haberler devreye girebilir. Merkür'ün Jüpiter'le olumlu açısı özel hayatınızda sizi desteklerken her tür taşınma, ortaklıkonusunda da güzel fırsatları karşınıza getirecek. Bu dönem sevdiğiniz insanla çok güzel anlaştığınızı göreceksiniz. Parayla ilgili konularda sizi destekleyen unsurlar var. Maddi olarak kendinizi ve diğer insanları beslediğiniz bir dönemdesiniz. Ödemeler, harcamalarla ilgili konular ön planda olurken işle ilgili konularda da güzel gelişmeler karşınıza gelecek. İş hayatınızda ne kadar esnek olursanız işlerin o kadar rahat aktığını, istediğiniz yolda ilerlediğini de görebilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in Satürn'le olumlu açısı hem aile ilişkilerinizde hem de parasal konularda ele almanız gereken sorumlulukları çok rahat bir şekilde ele alacağınızı ve bu sorumlulukları yerine getirdikçe kendinizi çok daha iyi hissedeceğinizi gösteriyor. Eviniz için yapacağınız harcamalar devrede olurken tam da bu dönem yaparsanız doğru bir şekilde ele almış olacaksınız.

Perşembe günü Venüs'ün Aslan burcuna geçişiyle seyahatleriniz hızlanabilir. Değişik farklı insanlarla bir araya gelmek, farklı kültürlerle yoğrulmak, ticari faaliyetlerde bulunmak anlamında önünüzde faydalı bir 3 hafta bulunuyor. Bu dönem davalarla ilgili de olumlu sonuçlar karşınıza gelebilir.

Cuma gününe dikkat edin. Tanımadığınız ortamlarda beklenmedik bir şekilde bazı çekişmeler ya da kavgalar devreye girebilir ya da yakın çevrenizde sizi tanıyan ama üzerinizde size karşı güçlü olan bir insanın hayatınızı yönlendirmeye çalıştığını ya da girişimlerinizle ilgili konularda bazı kıskançlıkları devreye soktuğunu fark edebilirsiniz. Bu da onunla olan ilişkilerinizde gerginlik yaratabilir. Çekişmelere, tanımadığınız insanlarla girişilecek sebepsiz kavgalara dikkat etmekte fayda var. Çünkü bu dönem kendi enerjimizin dışında gelişen olaylarla zorlandığımız bir dönem olacak siz de bu etkiye karşı dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Temmuz - 22 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 10" R
Ay
Akrep
09° 58' 22" R
Merkür
Aslan
28° 20' 48" R
Venüs
Terazi
11° 38' 02" R
Mars
Yengeç
01° 56' 42" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 23"
Satürn
Balık
16° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 53"
Lilith
Terazi
07° 49' 41"
True Node
Koç
06° 41' 55"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>