Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Temmuz - 15 Temmuz

Yay Burcu

Yay ve yükselen Yaylar, çalışma koşulları gündelik hayatın ritmi ve sağlıkla ilgili konular önem kazanacak. Gündelik hayatınızdaki koşturmalarınızın fazlasıyla hızlandığı bir süreç. Beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizde de hızlı gelişmeler altında olacağınız bir dönem. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. İş ortamlarınızda koşturmaktan, çok çalışmaktan kaynaklı olarak beklenmedik bazı kazalar ya da bir grev ya da bir sıkıntının sizin hayatınıza da yansıması gibi etkiler devrede olabilir. 15 Temmuz'a yakın zamanlarda bu etkileri hayatınızda daha net göreceksiniz. Salı günü Merkür'ün Aslan burcuna geçişiyle iletişim ayağı hızlanırken tanımadığınız insanlarla daha fazla irtibat haline geçeceksiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, organizasyonlar devreye girerken tanımadığınız insanlardan yana şans ve faydanız yüksek olacak. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Eğitim hayatınızda insanlarla konuşmak onlardan fikir almak önem kazanabilir. Organize etmeniz gereken seyahatleriniz ve işleriniz varsa işte bütün bunların peşine düşebilirsiniz. Dil öğrenmek sanatsal kurslara yazılmak anlamında da şanslı bir dönem.

Çarşamba günü Merkür'ün Plüton’la karşıt açısı tanımadığınız yerlerde bazı söylemlerin sizi rahatsız etmesine ya da bu dönem insanları kolay kolay ikna edememenize neden olabilir. Çarşamba günü şartları ve koşulları çok fazla zorlamayın. Sonraki dönemde işlerin çok daha rahat aktığını net olarak görebilirsiniz. Pazartesi günü Neptün sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda geri hareketine başlayacak. Bu alanlarda hayal gücünüzü, yapacaklarınızı gerçekleştirmiş olabilirsiniz ama şimdi bazı gerçeklerle yüzleşme ve yapamadığınız noktaları gözden geçirme zamanı.

Cumartesi günkü Yeni ay para ile ilgili alanlarda önemli adımları başlatacak. Bir borcun altına girmek, kredi çekmek, nafaka, miras konularının gündeme gelmesi ve aile büyüklerini bir araya toplamak Yeni ayın konularından olabilir. Başkalarının kaynaklarını kullanmak, evliyseniz eşinizin para ile ilgili konularda vereceği önemli kararlar da bu Yeni ayın konusu. Bir şeyleri yapıp yapmama konusunda bir tereddüttünüz varsa Yeni ay zamanı maddi konularda harekete geçmekten korkmayın küçük adımlar küçük başlayan işler büyük olaylara ve güzel noktalara gidebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Temmuz - 15 Temmuz

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>