Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Netlik Kazanıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Sakinliğinizi koruma altına almalı ve yaklaşımlarınızı ona göre ayarlamalısınız. Kontrol sizde olmadığı sürece her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var. Beklentileriniz dışında gelişen olayları sakinlikle karşılamaya çalışmalısınız.

Sakin kalmaya çalışmalısınız. İstediklerinize hızlıca ulaşmak istiyorsunuz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Motivasyonunuzu düşürebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili sorunların önüne geçmek isteyeceksiniz. Değişimlerden dilediğiniz gibi geri dönüş alma şansınız var. Sonuçların belirleyici olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Kontrollü olmanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı şaşırtıcı haberler karşısında ne tepki vereceğinizi belirlemek zor olabilir. Mantığınızı dinlemeli, kendinizi bir cenderenin içine hapsetmemelisiniz. Arkadaşlıklar konusundaki düşünce ve beklentilerinizin değişimini korkuyla değil, yeni çevre ve gündemlerin umuduyla karşılayın.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz ve iç dünyanıza yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilir ve duygularınızı net bir şekilde ifade edebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmak, anlaşmazlıklardan kaçınmak için yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle kaliteli ve derin sohbetler sizi bugün mutlu edebilir. Yaratıcılığınızı ortaya koymak için de uygun bir gün olabilir. Eğlenceli ve keyifli aktivitelere yönelebilirsiniz. Her şeyin akışına güvenerek hareket etmek size pozitif enerji verebilir. Bugün kendinize şefkatli davranmayı ve iç sesinizi dinlemeyi unutmayın.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarının yıllık izne çıkması sorumluluklarını arttırıyor. İşleri yetiştirmeye çalışırken hata yapmamaya dikkat etmelisin. Emin olmadığın ve kafanı karıştıran konularda sonuca ulaşıyorsun. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, ilişkiye başlamak istediğin kişinin geçmişte yaşadıkları seni rahatsız edebilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayat tarzınız ve inançlarınızdaki bağlantıyı ve farklılıkları daha net görebilirsiniz. Farklı deneyimler elde etme ve savunma mekanizması geliştirmek adına iyi bir gün olabilir. Yaşadıklarınızı görmezden gelmeyin, dışarıda olmak ve sorumluluk almak çözüm olabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar sizin dengenizi biraz bozabilir. Bazı olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. Gün içinde sakin kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf edebilirsiniz. Sevdiğiniz konularda eğitim alabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların üzerinizde kurdukları baskıyı engellemek için kendinizi savunmak isteyebilir bu ihtiyaç doğrultusunda hareket edebilirsiniz. İş yerinde kendi kararlarınızı almak isteyebilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların bazı konuları senden daha farklı düşünüyor olması biraz canını sıkabilir. Ancak kendi fikirlerine ve kararlarına güvenmen gereken bir gündesin. Bugün kendi hayatın için aldığın her kararın arkasında durman gerekecek.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün ulaşım ile ilgili başa çıkılması gereken rahatsız edici sorunlar olabilir. Böyle bir günde küçük şeylere veya küçük olaylara aşırı tepki vermek kolaydır. Her şeyi çok sıkı kontrol etme girişimlerine dikkat edin. Çoğu zaman bir kenara bıraktığınız hayal kırıklıkları bugün yüzeye yeniden çıkıyor gibi görünüyor. Kırgınlığın sizi ele geçirmesine izin vermekten kaçınmak önemli olsa da duygularınızı hissetmenize izin vermemek sizi daha da zorlayabilir! Hassas alanlarınızı anlamayı hedeflerken sahip olduğunuzu hiç bilmediğiniz arzu ve istekleri keşfedebilirsiniz. Daha geniş bir bakış açısı işleri daha sorunsuz yönetmenize yardımcı olabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizden düşüncelerini veya sizin bazı sırlarınızın olabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Kendinize dönük davranırsanız, duygusal kayıplar yaşayabilirsiniz

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün duygularınızı çevrenize yansıtmakta zorlanabilirsiniz ve biraz üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili beklenmedik güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızınkapasitesi sizin içi çok önem teşkil ediyor. Bugün, kariyerinize katkı sağlayacağınız bazı kişilerle, iletişim içinde olacaksınız. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız.

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>