Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Öfke Sorunu Yaşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Daha cesur davranacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözümleme şansına sahipsiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece huzura ve mutluluğa ulaşmanız çok da kolay olabilir. Hata yapmamaya çalışın.

Sınırları zorlamaktan kaçınmayacak ve istediklerinize adım adım yaklaşacaksınız. Olumsuzlukları ortadan kaldırma şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Hata yapmamaya odaklanın.

Parasal koşullara uygunluk göstermekte zorlanmayacaksınız. Finansal destek bulma noktasında herhangi bir sorun yaşanmayacak. Dengeli olduğunuz takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için cesaretiniz artabilir. Korkularınızın ve aşırı duygularınızın farkına varın ve bunlardan kurtulun. Sağlığınıza, kazalara ve parasal konulara dikkat edin, düşünceli ve ölçülü olun.

30 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu içinhayatında başarılı adımlar atabileceğiniz bir gün olabilir. Planlarınızı detaylı bir şekilde ele alıp disiplinli bir şekilde çalışarak hedeflerinize doğru ilerleyebilirsiniz. Kendinize ve yeteneklerinize güvenerek, kararlılığınızı koruyun. Aynı zamanda, ilişkilerinizde nazik ve anlayışlı bir tutum sergilemek önemli olacaktır. Sağlığınıza dikkat etmeyi unutmayın.Umuyoruz ki gününüz harika geçer!

30 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Mars, ateş burcunda hareket ediyor. İlahi adalet diyeceğin bir gün seni bekliyor. Çevrendeki kişilere karşı öfkeni kontrol etmekte zorlanabilirsin. Kimseye boyun eğme niyetinde değilsin. Sevgilisinden yeni ayrılmış Başak burcuysan, yakın bir arkadaşının aracılığıyla eski sevgilin seninle yeniden iletişim kurmak isteyebilir.

30 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tecrübeli olduğunuz durumlarda sizden destek beklenebilir. Kendinizi boşlukta hissettiğiniz bazı zamanlarda çevrenize yönelik adımlarınızın olması, eksik parçayı tamamlamanıza yardımcı olabilir. Yolculuk planları, özellikle akşam saatlerinde yazılı işler ya da başvurular açısından daha uygun olabilir.

30 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha başarılı olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Aşkta yorucu koşullar olabilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çoğunlukla paranızı harcama noktasında problem yaşayabilirsiniz. İç sesinizi dinleyin. Bugünlerde mümkün olduğunca pozitif olana odaklanın.

30 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alışveriş konularında daha şanslı olacaksın. Çok pahalı bazı şeyleri ucuza bulabilirsin. Veya eskicilerden güzel parçalar toplayabilirsin. Detaylara daha fazla özen gösterebileceksin bugün.

30 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün duygularınızı ifade etmenin veya göstermenin daha kolay olduğunu göreceksiniz. Sosyal veya aşk hayatınızda daha fazla heyecan arayabilirsiniz. Farklı durumları, insanları ve şeyleri her zamankinden daha fazla takdir edersiniz. Öğrenmek ve zihninizi genişletmek de çekicidir. Size yeni ve ilginç bir bakış açısı kazandıran insanlara ve şeylere yönelirsiniz. Yeni şeyler deneyimlemek istiyorsunuz. Artık aşk hayatınızın veya duygularınızın size engel olmasına izin vermiyorsunuz. Bakış açınız ve benzersiz kişiliğiniz sizi parlatıyor ve bu, yeni bir hikayeye atılmak için iyi bir zaman.

30 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızın gündemde olduğu bir gün olabilir sevgili başaklar. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan özel yaşamınız.. Her şeye yetişmeye çalışırken kendinizi çok fazla ihmal ediyorsunuz. Daha mükemmel olmaya çalışmak sizi kendinizden uzaklaştırıyor.

30 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, tatil, çocuk veya borsa alanlarıyla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle beraber kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>